Prenosni računalniki
Računalništvo, telefonija
07.05.2024 07:40

Deli z drugimi:

Share

Linija RE-NEW: Obnovljeni prenosniki, ki so kot novi

Za nakup računalnika navadno odštejemo kar nekaj sto evrov. Preden ga kupimo, pa svojo odločitev še večkrat skrbno premislimo. Je nakup dober, se nam splača? Pri BBT.si zagotovo.

Pred nakupom računalnika se moramo vprašati, kakšnega potrebujemo in koliko smo zanj pripravljeni odšteti. Bo računalnik vedno postavljen na enem mestu in si lahko omislimo namizni računalnik, ali ga želimo uporabljati kjerkoli in potrebujemo dober prenosni računalnik?  Prenosniki so odlična izbira tudi za tiste, ki nimajo dovolj prostora, da bi imeli stalno mesto zanj.

Obnovljeni prenosniki so vroče žemljice

Prav zaradi priročnosti prenosnikov je po njih veliko povpraševanje. Vse večje povpraševanje pa je tudi po obnovljenih prenosnikih, saj za svoj denar dobite največ, pa še trajnostni so – tako ubijete dve muhi na en mah.

S tem, ko je računalniška oprema postala nepogrešljiv del našega vsakdana, se je začelo pojavljati vprašanje trajnosti in učinkovitosti sredstev. Prav zato so tako med fizičnimi osebami kot med podjetji vse bolj priljubljeni obnovljeni prenosniki – predvsem iz boljše, POSLOVNE linije, kot jih ponuja podjetje BBT.si, ki je specializirano za obnovo tovrstnih računalnikov.

Kaj sploh so prenosniki POSLOVNE linije? Gre za naprave, ki so oblikovane tako, da zadovoljujejo potrebe zahtevnejših uporabnikov, vanje so vgrajene bolj kakovostne komponente, ki so trpežnejše in zdržijo dlje. Njihove značilnosti so visoka zmogljivost, dolga življenjska doba, stabilno, hitro in tiho delovanje brez napak – kar je ključno za nemoteno delo.

Tehnično in vizualno obnovljeni prenosniki – kot novi

Eden izmed bolj zanimivih produktov podjetja BBT.si je unikatna linija RE-NEW, ki predstavlja vrhunsko kombinacijo vizualnega in tehničnega obnavljanja prenosnikov. Fizični izgled teh naprav je enak novim prenosnikom, kar je edinstvena ponudba na slovenskem trgu. Poleg tega so njihovi RE-NEW prenosniki opremljeni s slovensko tipkovnico, kar je še dodatna prednost.

Preverite zalogo obnovljenih prenosnikov RE-NEW!

Tehnično in vizualno obnovljeni prenosniki posebne linije RE-NEW izgledajo kot novi, vendar s pomembno razliko v ceni. Ob nakupu teh prenosnikov pri BBT.si je zagotovljeno brezhibno delovanje, podprto z garancijo, prenosniki pa so tudi že naloženi z operacijskim sistemom Windows in s tem pripravljeni za takojšnjo uporabo. Ta kombinacija predstavlja neprekosljivo ponudbo za vse, ki iščejo optimalno razmerje med ceno in kakovostjo.

Izjave strank so vedno najboljša pohvala


Izjava kupca:

Če mi računalničar ne bi povedal, da prenosnik ni nov, sploh ne bi opazil. Izgleda kot nov, dela kot nov, le pol manj sem plačal za njega. Škoda, da sem tako dolgo razmišljal, ali bi kupil obnovljen prenosnik … moja pričakovanja ste presegli!


Julij Slapšak že več kot 20 let vodi BBT.si

”Takšne in podobne izjave od naših strank prejemamo vsak dan in s ponosom stojimo za BBT standardi obnove,” pove Julij Slapšak, ki že več kot 20 let vodi BBT.si, ki je z naskokom največje podjetje v Sloveniji, ki se ukvarja z procesom obnove in prodajo obnovljenih računalnikov.

Lasten, hitro odziven servis in podpora

Pri BBT.si se zavedajo, da je za zadovoljstvo strank ključnega pomena tudi hitra in učinkovita podpora, zato zagotavljajo lasten, hitro odziven servis in podporo, ki je na voljo izključno za kupce BBT opreme. Ob tem zagotavljajo, da bodo morebitne težave v 95 % primerov odpravili v zgolj 48 urah od prijave.

Če želite z nakupom prenosnika prejeti največ vrednosti za svoj denar in biti trajnostni, je nakup obnovljenega prenosnika poslovne linije najboljša odločitev. Ponudba BBT.si združuje visoko kakovost, učinkovitost, cenovno dostopnost in videz naprave, ki je kot nov. Zmanjšajte stroške in za manj denarja zahtevajte največ – pri BBT.si vam to omogočajo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
obnovljeni prenosniki

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Brown Bear Team (BBT)
Za več informacij so vam na voljo pri Brown Bear Team (BBT)
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Brown Bear Team (BBT)? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več
Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več

HERLAH d.o.o.

Efenkova cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 586 35 60
Herlah d.o.o. se ukvarja z izdelavo celovitih programskih rešitev s področja računovodstva, trgovine in proizvodnje. Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več