Računalništvo, telefonija
10.12.2020 06:00
Posodobljeno 7 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nova številka revije: Splet in tehnologija rešujeta praznične nakupe

Veseli december je tu, z njim pa tudi obdarovanje. Pa naj bo to obdarovanje družine in prijateljev ali nakupi v podjetjih.
Nova številka revije: Splet in tehnologija rešujeta praznične nakupe
Nova številka revije: Splet in tehnologija rešujeta praznične nakupe

Vsak dan se srečujemo z novimi spletnimi trgovinami, ki se množično širijo po svetovnem spletu, razlogov za to pa je več. Med njimi gre seveda najprej izpostaviti hitro in udobno nakupovanje od doma, kar pride še posebej prav v času pandemije. Brezosebno nakupovanje namreč povsem prepreči možnost okužbe z novim koronavirusom. Poleg tega vsak trenutek lahko preverimo zalogo želenega izdelka in ceno izdelka primerjamo z drugimi spletnimi trgovinami.

Pozorni pa moramo biti na varnost in nakupovati v trgovinah, ki jim zaupamo, ali se o njih pred tem vsaj pozanimati.

Najboljše nosljive naprave leta 2020

Spletni portal Wareable je razglasil prejemnike nagrad “Wareable Tech Awards 2020”, med katerimi najdemo najboljše nosljive naprave leta.

Kljub temu da vsi komaj čakamo konec leta 2020, nam je to turbulentno leto vseeno prineslo kar nekaj kosov zanimive in kvalitetne tehnologije. Pa si poglejmo letošnje zmagovalce.

Po izboru ekipe portala Wareable, ki je vse naprave testirala, je nosljiva naprava leta 2020 Applova pametna ura Apple Watch SE. Ta je seveda osvojila tudi glavno nagrado v kategoriji pametnih ur. Najboljši merilnik aktivnosti leta je Fitbit Charge 4, najboljša cenovno ugodna pametna ura Amazfit Bip S, cenovno ugoden merilnik aktivnosti Amazfit Band 5, športna pametna ura Coros Pace 2, nosljiva naprava s poudarkom na zdravju Fitbit Sense, najboljše brezžične slušalke Apple AirPods Pro, najboljši “novinec” leta pametna ura Oppo Watch, največja inovacija leta pa je Garmin Instinct Solar.

Več vsebine lahko preverite v sveži izdaji revije Računalniške novice, ki je že na voljo v vaši najljubši prodajalni časopisov in revij.

V tokratni številki revije Računalniške novice ne spreglejte tudi:

  • Nasveti za varno praznično spletno nakupovanje
  • Test slušalk: jih moramo res vrniti?
  • Bo Windows kmalu poganjal aplikacije za Android?
  • Amazon s posebno tehnologijo nad spletne pirate

Sledite nam tudi na družbenih omrežjih:


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TEHNOLOŠKI PARK LJUBLJANA d.o.o.

Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 34 01
Tehnološki park Ljubljana (TP LJ) kot mednarodni tehnološki hub, kjer se stikajo vrhunske tehnologije, srečujejo najboljša razvojna podjetja in nastajajo nove tehnološke zgodbe. ... Več
Srebrni partner

Secop d.o.o.

Vojkova cesta 77, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 73 80
Z več kot 20 letnimi izkušnjami lahko Secop d.o.o. zadovolji vse potrebe svojih zadovoljnih strank na področju upravljanja z dokumenti. Ponujamo: Vodilno svetovno blagovno znamko ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več
Srebrni partner

TEKSEL d.o.o.

Tržaška cesta 132, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 77 25
Skoraj vsak mora vsebino, namen in vrednost svojega dela sporočiti strankam, obiskovalcem ali sodelavcem. Multimedijska oprema z integriranimi avdio in video funkcijami pomaga širiti ... Več