Digitalizacija
28.06.2019 14:11
Posodobljeno 3 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Nova generacija multifunkcijskih tiskalnikov, pripravljena na izzive prihodnosti

.. S spreminjanjem delovnih navad se je pojavila potreba po novih funkcionalnostih, zmožnostih in višji varnosti tiskalnikov ..
Nova generacija multifunkcijskih tiskalnikov, pripravljena na izzive prihodnosti
Nova generacija multifunkcijskih tiskalnikov, pripravljena na izzive prihodnosti

Tiskalniki še zdaleč niso več zgolj naprave, ki bi jih imeli s kabli povezane na svoje računalnike in bi omogočali le tovrstno tiskanje. Ves svet se digitalizira, stvari delujejo v oblakih in tudi tisk je moral ubrati neko novo, moderno pot. Danes tako multifunkcijski tiskalniki omogočajo vse, kar so tiskalniki nudili pred desetletjem in še mnogo več.

Tako tiskalniki postajajo vedno manj vezani na neko lokacijo, zahtevajo delovanje prek oblakov, možnost mobilnega tiskanja in podobno. Zaradi vsega navedenega seveda potrebujejo tudi višji nivo zaščite. V vsakem podjetju bi se namreč morali zavedati, da so danes hekerski vdori ena večjih nevarnosti, ki nam preti in lahko usodno vpliva na poslovanje. Pojavljajo se vse bolj pogosto in le še vprašanje časa je, kdaj bodo potrkali na vrata vašega tiskalnika, skozi katerega gre vrsta zaupnih dokumentov in podatkov.

Transformacija tiskanja

iSeries podjetja Konica Minolta je ustvarjen za podjetja, ki želijo digitalno transformacijo narediti tudi na področju tiskanja. Na prvem mestu je varnost dostopa do multifunkcijskega tiskalnika in podatkov, ki se prenašajo in hranijo na tiskalniku. Vse skupaj zaokroži še uporabniku prijazen in zelo pregleden grafični vmesnik, enostavna implementacija, delovanje brez zastojev in centralizirano upravljanje ter nadzor tiskalniške flote.

Inovativne rešitve in funkcije zagotavljajo, da ni opravila, ki ga vaša naprava ne bi zmogla, tiskali pa boste lahko kadarkoli in od kjerkoli boste želeli. Z rešitvijo SafeQ tiskanje ni več omejeno na en tiskalnik, ampak je na razpolago celotna tiskalniška flota. Funkcija sledi mi (Follow-me) omogoča, da preko enega vmesnika za tiskanje tiskate na katerikoli multifunkcijski tiskalnik v vaši organizaciji. V kombinaciji z rešitvijo Ysoft SafeQ, postanejo njihovi tiskalniki še bolj varni, saj se mora uporabnik pred tiskanjem avtenticirati s službeno kartico, mobitelom, NFC nalepko, osebno kodo ali z uporabniškim imenom in geslom. Tako na vaših napravah ne bo mogel tiskati kdorkoli. Če bo potrebno, pa boste lahko tudi videli, kdo in kdaj je nekaj natisnil.

Glavne prednosti za uporabnika so:

  • Prilagajanje uporabniškega vmesnika glede na potrebe delovnega procesa;
  • Racionalizacija dnevnih rutin;
  • Dvig produktivnosti celotne ekipe;
  • Skladnost z GDPR.

Glavne funkcionalnosti nove serije:

  • Možnost nalaganja raznoraznih (dropbox, google drive …) aplikacij prek vmesnika bizhub Marketplace;
  • Višji nivo varnosti pretoka podatkov zaradi že nameščenega antivirusnega programa BitDefender;
  • Višji nivo varnosti zaščite podatkov, saj lahko z uporabo SafeQ avtentikacije posamezen uporabnik prevzame le svoje izpise.

Bizhub iSerija tako ni vaš povprečen tiskalnik. Zaradi varnostnih standardov, ki jih upošteva, možnosti povezljivosti, intuitivnosti uporabniškega vmesnika in možnosti nalaganja različnih aplikacij (kar še poveča funkcionalnost), je pripravljen na IoT.

Zagotovite si svoj bizhub še danes. (P.R.)

Vas zanima več iz te teme?
Konica Minolta tiskalniki Konica Minolta

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Za več informacij so vam na voljo pri KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Konica Minolta Slovenija

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

4WEB d.o.o.

Brodišče 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 512 80 55
O agenciji 4WEB Digitalna agencija 4WEB obstaja že 20 let in v tem času so ustvarili že mnogo uspešnih spletnih strani, spletnih trgovin in različnih aplikacij. Odlikujeta ... Več
Zlati partner

RAČUNALNIŠKI MUZEJ

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,

Omni komunikacije d.o.o.

Stare Črnuče 9, 1000 Ljubljana, Tel: 040 726 280
Tehnologije, ki so se pred leti zdele nemogoče, so danes resničnost. Vedno več podjetij se odloča za avtomatizacijo svojih procesov. Avtomatizacija, ki je eden izmed ključnih ... Več

Minifilm d.o.o.

Mala ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 730 865, 05 90 64 668
Pisarne brez papirja in digitalizacija dokumentov postajajo nekaj vsakdanjega za vse vrste poslovanja. Podjetja mrzlično iščejo enostavne načine za shranjevanje in zaščito kritičnih ... Več