Telefonija
02.10.2006 08:10

Deli z drugimi:

Share

Naprave Nokia Nseries dopolnjujejo nove funkcije


Nokia N91 8GB

Nokia je predstavila glasbene izdaje treh žepnih multimedijskih naprav iz palete Nseries – Nokia N70 Music Edition, Nokia N73 Music Edition in Nokia N91 8GB. Paleta naprav Nseries Music Range združuje eleganten videz telefona z naprednimi glasbenimi funkcijami. Glavne značilnosti so posebne glasbene tipke, nova programska oprema za enostavno sinhronizacijo in upravljanje z glasbeno zbirko ter dodatni pomnilniški prostor – Nokia N91 8GB ponuja trdi disk s kar 8 GB pomnilniškega prostora.

Če sedite na avtobusu ali se sprehajate po mestu – sedaj lahko uživate v glasbi na najbolj enostaven način. Najljubše skladbe so samo eno tipko stran. Povsem enostavno je naložiti skladbe iz CD-ja na telefon prek združljivega računalnika in jih predvajati ter urejati z aplikacijo Nokia Music Manager, ki je del programske opreme Nokia PC Suite.

Nokia N91 8GB: “jukebox” v žepu
Mobilnik Nokia N91 8GB je eden najboljših glasbenih telefonov na tržišču. Dopolnjuje ga trdi disk s 8 GB pomnilniškega prostora, kamor je mogoče shraniti do 6.000 skladb. Posebne namenske glasbene tipke, glasbene slušalke z daljinskim upravljanjem, sinhronizacija s predvajalnikom Windows Media Player in podpora brezžični tehnologiji Bluetooth so ključne lastnosti novega mobilnika, ki je tako postal pravi “jukebox”.


Nokia N73 Music Edition

Nokia N73 Music Edition
Mobilnik Nokia N73 Music Edition je napredni multimedijski računalnik s pomnilniškim prostorom do 2 GB, vgrajenimi stereo zvočniki in enostavno sinhronizacijo s predvajalnikom Windows Media Player. Podpira zapise MP3, AAC, AAC+, eAAC+ in WMA. Glasbene funkcije dopolnjuje kamera z ločljivostjo 3,2 milijona pik z optiko Carl Zeiss in samodejno izostritvijo.

Nokia N70 Music Edition
Nova izdaja uspešnega mobilnika Nokia N70 poskrbi, da imate vašo najljubšo glasbo vedno v žepu. Mobilnik ponuja tudi namenske tipke za takojšen dostop do glasbene zbirke in predvajanja le-te.


Nokia N70 Music Edition

Omenjeni glasbeni mobilniki bodo na voljo v zadnjem četrtletju tega leta.


Prijavi napako v članku