Računalništvo, telefonija
18.07.2008 09:48

Deli z drugimi:

Share

Nagrajena Canon tiskalnika

Canon Europe je prejel dve prestižni nagradi “Spring 2008 Pick”, ki jih podeljuje Buyers Laboratory, eden vodilnih svetovnih neodvisnih preizkuševalec izdelkov za upodabljanje dokumentov. Nagrajena sta bila večfunkcijska tiskalnika iR C2380i in iR C5185i, ki sta navdušila s svojimi zmogljivostmi, funkcionalnostjo in zanesljivostjo. Oba sta se uvrstila v sam vrh svojih kategorij.

Buyers Laboratory redno izvaja natančno laboratorijsko ocenjevanje naprav in dvakrat na leto najboljšim v svojih kategorijah podeli nagrado Pick. Večfunkcijske naprave se morajo izkazati na več področjih, med drugim z zanesljivostjo, storilnostjo, kakovostjo izpisov, enostavno uporabo, tehnologijo in varnostjo.

iR C2380i je zmagal v kategoriji poslovnih barvnih večfunkcijskih naprav (Outstanding Segment 2 Business Colour MFP), saj je zadovoljil vse kriterije ocenjevalcev in tako premagal vso konkurenco. To potrjuje, da je primeren za potrebe majhnih podjetij in delovnih skupin, ki potrebujejo zanesljivo in stroškovno učinkovito barvno tiskanje.

Canon iR C5185i je osvojil prvo mesto v kategoriji poslovnih barvnih večfunkcijskih naprav (Outstanding Segment 4 Business Colour MFP), saj se je izkazal z izjemno zanesljivostjo pri preizkusu vzdržljivosti z 200.000 izpisi. Dokazal se je z izredno storilnostjo, še posebej pri barvnem tiskanju. Naprav je v simuliranem pisarniškem okolju najhitreje opravila z vsemi zahtevanimi nalogami.


Prijavi napako v članku