Telefoni
18.02.2014 08:27

Deli z drugimi:

Share

LG razkril tri nove pametne telefone L serije III

LG razkril tri nove pametne telefone L serije III
LG razkril tri nove pametne telefone L serije III

LG očitno ni preveč dober v organiziranju zabav s presenečenji- teden pred Svetovnim kongresom mobilnikov (Mobile World Congress) so namreč izdali pametni telefon LG G Pro 2 višjega razreda. Svetovni kongres mobilnikov bo potekal letos februarja v Barceloni, pri LG pa so že razkrili 3 nove telefone, s katerimi se bodo predstavljali na kongresu.

L III serija pametnih telefonov, ki so jih pri LG razkrili imajo podobne specifikacije in design, glavna razlika med njimi pa je velikost zaslonov. L40, L70 ter L90 so imena telefonov, ki bodo predstavljali LG v Barceloni, kot pa pravijo pri LG bodo telefoni bolj žepu prijazni “budget” telefoni.

Kot že rečeno so si telefoni precej podobni po designu, vendar jih ločijo specifikacije.

Najboljši izmed trojice, L90 ima 4.7 palčni zaslon z 1.2 GHz dual-core procesorjem, kamero z 8 megapiksli, 1 GB RAMA ter 8 GB pomnilnika za shranjevanje, vendar pa je po mnenju nekaterih že to korak ali dva za konkurenčnimi telefoni podobnega ranga. Za razliko od tega pa ima zelo zmogljivo prostorno 2,540 mAh baterijo.

Naslednji model L70 ima podobne lastnosti kot L90- razlika je le v velikosti zaslona ter pomnilniškem prostoru ter bateriji.L70 ima torej 1.2 GHz dual core procesor, kamera ima 8 Megapikslov, 1 GB RAMA, za razliko pa ima 4.5 palčni ekran ter za polovico manj pomnilnika za shranjevanje- 4GB. Baterija naj bi bila 2,100 mAh. Za katero vrsto kamere se bodo odločili še ni zagotovo, saj naj bi razmišljali tudi o VGA kameri ali kameri z 5 megapiksli, odvisno od tržišča.

Model L40 ima isti procesor kot ostala modela, 3.5 palčni zaslon ter 512 MB RAM-a z kamero, ki premore le 3 megapiksle, baterija pa bo ali 1540 mAh ali 1700 mAh.

Vse tri naprave so opremljene z Googlovim OS Android 4.4 ali “Kitkat”, s čimer izstopajo na tržišču srednjega razreda, ter podpirajo LG-jove “Quick Windows cover-je” ki nam omogočajo zaščito telefona pred padci in udarci, hkrati pa nam omogočajo, da preverimo najvitalnejše informacije našega pametnega telefona, brez da bi odmaknili pokrov iz zaslona. LG je s quick-coverjem prvi, ki je zasnoval tovrstno zaščito za točno določeno serijo srednjega razreda pametnih telefonov.

O točni ceni ter točnem datumu prihoda telefonov še niso govorili, več o telefonih bomo zagotovo imeli priložnost izvedeti na “MWC”(Mobile World Congress), ki se začne v ponedeljek, 24. februarja v Barceloni.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več
Zlati partner

BROTHER CEE GmbH

Plemljeva ulica 2, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 030 600 474
Dejavni so v 28 državah, Brotherjevi izdelki pa so na voljo v več kot 100 državah.  Od ustanovitve korporacije leta 1934 si prizadevajo, da bi ideje prenesli v prakso z ustvarjanjem ... Več
Zlati partner

MICROSOFT d.o.o.

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 01 584 61 11
Slovenska podružnica Microsofta je bila ustanovljena leta 1994 z željo, da bi tudi slovenskemu trgu ponudili inovativno programsko opremo. Od začetkov, ko so bili v podjetju zaposleni ... Več