Tiskalniki in skenerji
31.03.2022 10:57

Deli z drugimi:

Share

Konica Minolta AccurioPrint 2100 s 100 izpisi na minuto

Konica Minolta z AccurioPrint 2100 predstavlja svoj novi črno-beli sistem za digitalni tisk (tiskanje) z zmogljivostjo 100 izpisov na minuto, ki je idealen za interne oddelke za tiskanje v večjih podjetjih, fotokopirnice ali pisarniško okolje s potrebami po tiskanju velikih količin.
AccurioPrint 2100 z napredno tehnologijo je cenovno in stroškovno učinkovit tiskalnik.
AccurioPrint 2100 z napredno tehnologijo je cenovno in stroškovno učinkovit tiskalnik.

AccurioPrint 2100 z napredno tehnologijo je zasnovan tako, da pomaga povečati dobičkonosnost strank. Z izboljšano produktivnostjo in poenostavljenimi delovnimi tokovi zagotavlja robustno konstrukcijo, visoko zmogljivost in pametne možnosti dodelave v liniji. 

Do 2,25 milijona A4 izpisov na mesec

Cenovno in stroškovno učinkovit AccurioPrint 2100 deluje s hitrostjo 100 A4 izpisov na minuto in lahko proizvede do 2,25 milijona A4 izpisov na mesec. Podpira različne vrste medijev od 40 g/m2 do 350 g/m2 (do 300 g/m2 obojestransko). Opcijski inteligentni senzor medijev IM-101 podpira funkcijo Media Detec-tion, ki samodejno zazna vrsto in gramaturo papirja.

Druge značilnosti AccurioPrint 2100 vključujejo skupen uporabniški vmesnik z barvnimi sistemi za digitalno tiskanje, izboljšane funkcije povezljivosti in hiter optični bralnik – skener. Konica Minolta z lastno napredno tehnologijo obdelave barv druge generacije Screen-Enhancing Activity Digital Process (SEAD) združuje vrsto tehničnih inovacij, ki zagotavljajo izjemno kakovost izpisa pri najvišji hitrosti, ter samodejne prilagoditve dvo-stranske registracije.

Za racionalizacijo proizvodnje ter zmanjšanje števila napak

Vse pionirske tehnologije okolju prijaznega AccurioPrint 2100 so zasnovane tako, da uporabnikom pomagajo racionalizirati proizvodnjo, ter tako zmanjšati število napak. 

Zavezanost družbe Konica Minolta k razvoju inovacij, ki oblikujejo trg, s funkcionalnostjo, ki pomaga pri rasti poslovanja naročnikov, dokazuje tudi AccurioPro, paket digitalnih programskih rešitev za profesionalno tiskanje. AccurioPro vključuje centralno upravljanje, avtomatizirano obdelavo delovnih tokov, barvno upravljanje, brezhibno integracijo različnih tehnologij tiskanja in popolno povezljivost vseh sistemov za digitalni tisk Konica Minolta.

"AccurioPrint 2100 bo z visoko hitrostjo izpisa, visoko zmogljivostjo papirja in tonerja, standardnim vgrajenim krmilnikom tiskanja in kompaktno površino za varčevanje s prostorom prinesel pravo dodano vrednost v vsako okolje produkcijskega tiskanja," je dejal Bojan Zupančič, vodja oddelka za produkcijski in industrijski tisk pri podjetju Konica Minolta Slovenija.

Ponuja množico različnih funkcij

Konica Minolta AccurioPro Print Manager je tudi standardno orodje, ki strankam pomaga, da s hitrim in enostavnim upravljanjem opravil (nalog) kar najbolje izkoristijo svojo produkcijo tiskanja. Ponuja različne funkcije za izboljšanje celotnega poteka dela, kot so spremljanje opravil, urejanje in funkcije ‘vročih’ map (hot folders).

AccurioPrint 2100 ponuja možnost zlaganja do 4.200 listov in različne možnosti dodelave, med drugim dvotočkovno spenjanje do 100 listov v vogalu, izdelavo knjižic do 80 strani, pisemsko zgibanje, ter luknjanje z dvema in tremi luknjami. Druge možnosti dodelave vključujejo izdelavo knjig vezanih z žico in različne komplete nastavkov za luknjanje, pregibanje in perforacijo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Konica Minolta tiskalniki Konica Minolta

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Za več informacij so vam na voljo pri KONICA MINOLTA SLOVENIJA
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Konica Minolta Slovenija

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem KONICA MINOLTA SLOVENIJA? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

LENOVO TECHNOLOGY B.V. AMSTERDAM

Pot za Brdom 100 (Tehnološki Park - G), 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 71 80
Lenovo stremi k izdelavi vrhunskih računalnikov in internetnih naprav z vgrajenimi najnovejšimi tehnologijami, z edinstvenim dezajnom. Vse to za za brezkompromisno doživetje uporabnikov! Ena ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več

NOMISCOM, Simon Šebjanič s.p.

Kupšinci 31, 9000 Murska Sobota, Tel: 031 650 787
Spletna prisotnost podjetja, ne glede na industrijo, lahko močno vpliva na uspeh in prepoznavnost. V današnjem času se nekatera podjetja še vedno ne zavedajo, da bo večina njihovih ... Več