Računalništvo, telefonija
02.10.2019 07:47
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kaj nam bo prinesel novi Honor V30?

Novi Huawei Honor V30 naj bi prinesel številne zanimive novosti.
Novi Huawei Honor V30 naj bi prinesel številne zanimive novosti.

Honor je nedvomno ena izmed bolj priljubljenih blagovnih znamk pametnih telefonov za mlade na svetu. Prav nič drugače ne bo s prihodom pametnega mobilnega telefona Honor V30, ki je predviden za konec letošnjega leta. Novost bo prinesla kar nekaj izboljšav, zato smo prepričani, da bo brez težav prepričala tudi nekoliko zahtevnejše uporabnike.

Pametni mobilni telefon Honor V30 bo nedvomno kot nalašč za ljubitelje sebkov, saj bo za ta namen imel na voljo kar dve kakovostni spletni kameri. Večjih sprememb bo deležen tudi zaslon. Imel bo namreč precej tanjše robove, kar posledično pomeni, da bodo dimenzije naprave kljub nekoliko večjem zaslonu ostale enake, kar je odlična novica.

Novi pametni mobilni telefon Honor V30 bo seveda opremljen s tehnologijami, kot so Wi-Fi, Bluetooth, GPS, hkrati pa bo na voljo tudi različica, ki bo nudila podporo za hitra mobilna omrežja 5G. Za preračunavanje podatkov naj bi bil tokrat zadolžen mobilni procesor Huawei Kirin 990. Za zajem fotografij naj bi glavni fotoaparat razpolagal s slikovnim tipalom ločljivosti vsaj 64 milijonov slikovnih točk.

Trenutno še ni znano, ali bo lahko podjetje pri novincu uporabilo mobilni operacijski sistem Android in Googlove storitve, kar bi lahko za uporabnike predstavljalo težavo. Honor je namreč hčerinsko podjetje Huaweija, ki je še vedno v nemilosti ameriških oblasti.


Prijavi napako v članku