Računalništvo, telefonija
27.01.2019 06:06

Deli z drugimi:

Share

Je to najboljši nahrbtnik za vaš prenosnik?

Nahrbtnik za prenosnike Xiaomi Mi Bumblebee Computer Backpack je resnično nekaj posebnega.
Nahrbtnik za prenosnike Xiaomi Mi Bumblebee Computer Backpack je resnično nekaj posebnega.

Danes je že zelo redko, da ob nakupu prenosnika prejmemo tudi torbo, zato je dodaten strošek za to skorajda nujen. Torbe, etuiji in nahrbtniki prenosnim računalnikom nudijo zaščito pred praskami in udarci ter poskrbijo za enostavnejše prenašanje, kar je še posebej pomembno za vse tiste uporabnike, ki računalnik nosijo vsakodnevno s seboj. Ker pa znajo biti običajni nahrbtniki na prenosnike precej dolgočasni, so pri podjetju Xiaomi poskrbeli za pripravo edinstvenega nahrbtnika, s katerim bomo zagotovo izstopali v možici.

Nahrbtnik za prenosnike Xiaomi Mi Bumblebee Computer Backpack je bil namreč izdelan v sodelovanju s podjetjem Hasbro, zasnovan pa je bil okoli rumeno obarvanega robota Bumblebee iz znanstvenofantastičnega in akcijskega filma Transformer. Nahrbtnik je seveda obarvan v rumeno barva in ima zaščitni znak omenjenega robota. Poleg všečnega izgleda je nova torba za prenosne računalnike podjetja Xiaomi tudi praktična in ima kar dve zaščitne plasti, kar pomni, da se nam prenosnik pri prenašanju zagotovo ne bo poškodoval.

Prostornina všečne torbe za prenosne računalnike Xiaomi Mi Bumblebee Computer Backpack znaša 16-litrov in je primerna za prenos prenosnikov z zasloni do 39,6-centimetrov oziroma 15,6-palcev. Tu so seveda na voljo tudi številni žepi za raznovrstne druge elektronske pripomočke. Nahrbtnik v celoti meri 53 x 35 x 16 centimetrov in je izdelan iz kakovostnih sintetičnih materialov. Torbo za prenosne računalnike Xiaomi Mi Bumblebee Computer Backpack bo izdelovalo podjetje Hasbro, v prosti prodaji pa bomo preko spletnih trgovin zanj morali odšteti preračunanih 69 evrov.


Prijavi napako v članku