Računalništvo, telefonija
20.11.2006 09:03

Deli z drugimi:

Share

Iskratel uspešen v Boliviji

Iskratel je zmagal na razpisu za dobavo opreme nove generacije omrežij bolivijskemu telekomunikacijskemu podjetju Cosett in tako premagal ponudbe vodilnih svetovnih konkurenčnih podjetij, kot so Siemens, Nortel in ZTE.

Bolivijsko telekomunikacijsko podjetje Cosett želi v prvi fazi nadgraditi svoje obstoječe TDM omrežje z novo generacijo omrežja na kar štirih lokacijah, za kar so izbrali produkte in rešitve Iskratela. Na centralni lokaciji v mestu Tarija se bo nahajal Iskratelov produkt “softswitch” SI2000 Call Server, ki bo preko signalizacije SSN7 povezan z obstoječo telefonsko centralo EWSD. Na isti lokaciji bo vključen tudi produkt SI2000 MSAN s 500 IP naročniki in 528 ADSL2+ priključki. Na oddaljenih treh lokacijah bo Iskratel postavil in v omrežje vključil tri sisteme SI2000 MSAN. Skupna kapaciteta je skoraj 1800 analognih in dobrih 400 ADSL2+ naročnikov. Dva od teh sistemov bosta zaradi okoljskih karakteristik vgrajena celo v zunanje ohišje.

Iskratel, ki sicer na mednarodnem telekomunikacijskem trgu posluje že vrsto let, tako s sklenjenim poslom v Boliviji uspešno širi svojo poslovno mrežo tudi v Južni Ameriki.


Prijavi napako v članku