Računalništvo, telefonija
11.11.2011 08:29
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Huawei pri Tušmobilu s tremi novimi telefoni

Huawei Sonic
Huawei Sonic

V Tušmobilu so ponudili tri nove mobilne telefone Huawei. Na voljo so modeli Boulder, Sonic in X5 Pro, ki združujejo dokazano izjemno dobro razmerje med ceno in kakovostjo. Podjetje Huawei je drugi največji svetovni proizvajalec telekomunikacijske opreme in peto najinovativnejše podjetje na svetu, njegovi mobilniki pa so v Sloveniji na voljo le pri Tušmobilu.

Pri Tušmobilu so v začetku poletja prvi in edini v Sloveniji ponudili tehnološko izjemno napredne in cenovno dostopne mobilne telefone telekomunikacijskega giganta Huawei. To jesen so ponudbo nadgradili s tremi izjemnimi modeli, ki povzemajo in združujejo pričakovanja uporabnikov Tušmobila. Huawei Sonic je pametni telefon, ki že na prvi pogled navduši z velikim zaslonom na dotik in deluje na platformi Android 2.3 Gingerbread. Telefon, ki bo zagotovo prodajna uspešnica, ima odličen fotoaparat in kamero, možnost ogleda videoposnetkov in poslušanje glasbe v različnih formatih. Omogoča tudi povezavo z brezžičnim omrežjem in podpira 3G omrežje za enostaven dostop do informacij na spletu. Z vgrajenim GPS sprejemnikom pa bodo potovanja še bolj prijetna. Telefon je v paketu FREE 20 na voljo za samo 9 EUR.

Druga novost v ponudbi je naslednik dobro znanega Huawei Ideos X5 – pametni telefon Huawei Ideos X5 Pro, ki bo zadovoljil najzahtevnejše uporabnike. Prepričal bo z izjemnim multifunkcijskim zaslonom na dotik, fotoaparatom s pet milijoni slikovnih točk, hitrim procesorjem in mnogimi aplikacijami. V Tušmobilovem paketu FREE 20 je na voljo že za 59 EUR.

Tretja novost pa je mobilni telefon Huawei Boulder. Pri Tušmobilu so ga namenili vsem, ki pri telefonih z zaslonom na dotik pogrešajo tipkovnico. Ponuja namreč kombinacijo zaslona na dotik in QWERTY tipkovnice. Tako bo upravljanje s telefonom, predvsem pa pisanje sporočil še enostavnejše. Priročen in izredno tanek telefon navdušuje z uporabnimi funkcijami, kot so GPS in možnost brezžične WiFi povezave, v paketu FREE 20 pa je na voljo za 1 EUR.


Prijavi napako v članku