Računalništvo, telefonija
21.12.2011 13:34

Deli z drugimi:

Share

HP je prvi omogočil poenoteno upravljanje tankih odjemalcev z Microsoftovo tehnologijo

HP je prvi omogočil poenoteno upravljanje tankih odjemalcev z Microsoftovo tehnologijo
HP je prvi omogočil poenoteno upravljanje tankih odjemalcev z Microsoftovo tehnologijo

Podjetje HP je sporočilo, da je prvi ponudnik, ki je svojim strankam omogočil poenoteno upravljanje naprav v podjetjih. HP je namreč ponudil tanke odjemalce s prednameščeno rešitvijo Microsoft Windows Embedded Device Manager 2011.


HP podjetjem omogoča, da možnosti rešitve Microsoft System Center Configuration Manager 2007 z osebnih računalnikov in strežnikov razširijo na tanke odjemalce HP t5740e in t5570e z vgrajenim operacijskim sistemom Windows Embedded Standard. Tako lahko prek ene same nadzorne plošče upravljajo celoten nabor naprav.

HP-jevi tanki odjemalci, ki temeljijo na platformah Windows Embedded, so popolna in vedno bolj priljubljena rešitev za upravljanje informacijskih tehnologij. Novi lahki odjemalci omogočajo razširitev naložb v rešitev Microsoft System Center Configuration Manager 2007 na osebne računalnike, strežnike in lahke odjemalce.

HP-jevi tanki odjemalci z orodjem Windows Embedded Device Manager 2011 nudijo izboljšan nadzor nad nameščenimi napravami in omogočajo poglobljen vpogled v gradnike posameznih lahkih odjemalcev. Ta prednameščena rešitev olajšuje nadgradnje programske opreme ter zagotavlja možnosti za upravljanje celotnega življenjskega cikla.

Poleg tega je mogoče prek orodja za upravljanje enostavno nameščati posodobitve. Windows Embedded Device Manager 2011 namreč omogoča nastavljanje filtra zapisovanja podatkov, s čimer zagotavlja preprosto posodabljanje.

Več informacij o tankih odjemalcih HP t5740e in HP t5570e z vgrajeno rešitvijo Windows Embedded Device Manager 2011 je na voljo v informativnem dokumentu. Več informacij o rešitvi Windows Embedded Device Manager je na voljo na naslovu www.microsoft.com/windowsembedded/en-us/evaluate/windows-embedded-device-manager.aspx.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NEOLAB d.o.o.

Tržaška cesta 116, 1000 Ljubljana, Tel: 051 877 877
Informacijske rešitve na dlani Neolab je pravi naslov, ko se podjetje znajde v poslovnih težavah ali potrebuje pomoč pri oblikovanju učinkovitih poslovnih procesov, do katerih ... Več

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934

Posblagajna.com, Matic Laneger s.p.

Turje 74, 1431 Dol pri Hrastniku, Tel: 040-238-346
Zmogljiva rešitev za poslovno upravljanje, kot je to davčna blagajna, je pomembna za vsakega lastnika manjšega ali večjega podjetja v različnih panogah. Podjetje Matic Laneger ... Več

e-asist d.o.o.

Taborska cesta 19, 1230 Domžale, Tel: 040 879 080
Težave s tiskalniki? In to ravno takrat, ko imate največ dela? Z vključitvijo naprav v sistem nadzora, vam podjetje e-asist d.o.o. lahko zagotovi najmanjše število okvar ... Več