Računalništvo, telefonija
Telefonija
20.05.2024 07:03
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

HONOR na HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 s programom za razvijalce Android 15 Beta

Globalna tehnološka blagovna znamka HONOR je danes objavila, da je Android 15 Beta 1 od 10. maja dalje na voljo razvijalcem naprav HONOR. Mobilnika HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2 sta prvi napravi, ki bosta prejeli to posodobitev. Ta program razvijalcem HONOR ponuja zgodnji dostop do najnovejših posodobitev sistema Android, s čimer lahko preizkušajo nove funkcije in izboljšajo združljivost svojih aplikacij na vodilnih pametnih telefonih HONOR. Uporabniška izkušnja bo s prihajajočo različico sistema Android 15, ki bo vključevala izboljšano varnost in zasebnost, optimizirano upravljanje virov naprave in še veliko drugih optimizacij izkušnje, precej boljša.

Optimizirana zasebnost in varnost

Z operacijskim sistemom Android 15 lahko uporabniki svoje osebne podatke varujejo z večjim nadzorom v varnejšem okolju naprave. Uvaja peskovnik SDK, ki omogoča izvajanje storitev, kot je oglaševanje, v peskovniku, kar preprečuje, da bi aplikacije tretjih oseb zbirale zasebne podatke uporabnikov. Za dodatno izboljšanje uporabniške izkušnje z zasebnostjo Android 15 uvaja izboljšan indikator zasebnosti z novim portalom za upravljanje dovoljenj, ki uporabnikom omogoča, da se pri upravljanju dovoljenj za funkcije, kot sta kamera ali mikrofon, bolje zavedajo stanja zaščite zasebnosti.

Izboljšanje zmogljivosti in moči

Android 15 še naprej izpopolnjuje dinamično ogrodje za zmogljivost Androida (ADPF), ki pomaga upravljati, kako energetsko intenzivne aplikacije, kot so igralne aplikacije, sodelujejo z energetskim sistemom naprave, kar pomaga napravi, da se bolje odziva na zahteve grafičnega procesorja, centralnega procesorja in hladilnega sistema, ter pomaga aplikacijam z dolgotrajnimi opravili v ozadju, da delujejo energetsko učinkovito.

Android 15 dodatno optimizira prilagojene funkcije. Na primer, pri fotografiranju prek aplikacij družbenih medijev lahko kamere v aplikacijah zdaj nadzorujejo intenzivnost bliskavice. Razvijalci lahko za nadaljnjo optimizacijo pri bolj prilagojenih uporabniških scenarijih uporabljajo API-je, orodja in vire Androida, ki jih zagotavlja Google.

Posodobitev Android 15 Beta 1 je zdaj na voljo za telefona HONOR Magic6 Pro in HONOR Magic V2.

HONOR Magic6 Pro je znan po svoji čarobni kameri Falcon Camera, funkciji MagicLM na napravi in izkušnji umetne inteligence, ki temelji na nameri in je predstavnik sektorja pametnih naprav, zgrajenih v industriji umetne inteligence.

HONOR Magic V2 prestopa mejo med paličnimi in zložljivimi telefoni, debelina preklopnega telefona pa je prvič manjša od 10 mm, zaradi česar je to najlažji in najtanjši preklopni telefon na svetu v tem času. Poleg tega so za oba telefona zagotovljene štiri glavne posodobitve sistema MagicOS in pet let varnostnih posodobitev za njune globalne uporabnike.

HONOR proaktivno podpira razvijalce pri prilagajanju in optimizaciji njihovih aplikacij za operacijski sistem Android ter zagotavljanju najboljše uporabniške izkušnje. Sedaj je razvijalcem na voljo Android 15 Beta 1, s katerim lahko izboljšajo združljivost in razvoj aplikacij za naslednjo različico operacijskega sistema Android. HONOR bo razvijalce še naprej podpiral tudi z naslednjo posodobitvijo za Android 15 Beta, ki bo izšla pozneje to poletje.

Za dodatne informacije obiščite spletno mesto HONOR na naslovu www.hihonor.com/si/.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem HONOR.
Vas zanima več iz te teme?
HONOR telefoni


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

InfoQ d.o.o., informacijske rešitve

Cankarjeva cesta 6a, 8330 Metlika, Tel: 041 630 449
Podjetje InfoQ d.o.o. razvija programske rešitve za proizvodna podjetja, ki potrebujejo SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition) in MES (Manufacturing Execution System) skupaj ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več