Računalništvo, telefonija
22.04.2013 10:53

Deli z drugimi:

Share

Hitrost in varčna poraba črnila!

Epson je pred kratkim predstavil novo serijo tiskalnikov L in nove multifunkcijske naprave WorkForce M. Tiskalniki so primerni za zasebne uporabnike ter majhna in srednja podjetja. Vse nove Epson tiskalnike odlikuje posebna tehnologija varčne porabe črnila in barv.
Multifunkcijska naprava WorkForce M200 bo zadostila vsem vašim potrebam.
Multifunkcijska naprava WorkForce M200 bo zadostila vsem vašim potrebam.

Serija L s tehnologijo tiskalne glave Micro Piezo in z originalnim Epsonovim črnilom zagotavlja kakovost in trajnost tiska ob izredno nizkih stroških. Tiskalniki L serije imajo posebno namensko posodo za črnilo vgrajeno v tiskalnik, ki preprečuje packanje in ostale zaplete med samim tiskanjem. Ko se posoda izprazni, jo preprosto napolnite z novim črnilom – torej nič več kupovanja novih kartuš.

Po testih narejenih z ISO standardi, Epsonova serija L zdrži vsaj 4000 črno-belih in 6500 barvnih strani, preden je potrebna nova napolnitev posod. Serijo L odlikuje, poleg izredno varčne porabe črnila, tudi hitrost tiskanja, ki znaša kar do 6 tiskanih slik na minuto.

Tiskalniki serije L so kompaktno-majhne oblike, namestitev pa je hitra in preprosta. Ob tem dodajmo še, da Epson ponuja enoletno garancijo oziroma garancijo do 15.000 strani, in glede tiskanja vaših dokumentov boste lahko mirno spali. Epson L110 in L210 sta primerna za domačo uporabo, medtem ko so Epson L300, L350 in L355 primerni tudi za majhna in srednja podjetja.

Naslednja Epsonova novost so novi modeli multifunkcijskih naprav WorkForce M. Gre za črno-bele naprave z izredno hitrim tiskom (do 15 strani na minuto), primerne za manjša in srednja podjetja. Epson WorkForce M200 je večja multifunkcijska naprava, ki omogoča tudi skeniranje in fotokopiranje dokumentov, medtem ko sta modela M105 in M100 kompaktnejša in manjša. Tu je potrebno poudariti, da ima Epson M105 tudi možnost brezžične komunikacije – torej nič več nevšečnosti s kabli in povezovanjem tiskalnika z računalnikom. Tiskalnike Epson WorkForce prav tako odlikuje nizek strošek tiska, eno polnjenje notranje posodice s črnilom pa zdrži tudi do 6000 strani. Tiskanje še nikoli ni bilo tako enostavno in poceni.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem AVTERA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri AVTERA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku