AVTERA d.o.o.

Zlati partner

Deli z drugimi:

Share
Davčna št.:
SI 30776937
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
5307651000
Transakcijski račun:
IBAN SI56 0510 0800 0020 071
Osnovna dejavnost:
G46.510 Trgovina na debelo z računalniškimi napravami
Ustanovitelj:
Janus Trade, trgovina in storitve, d.o.o.

Avtera d.o.o. je slovenski zastopnik in distributer nekaterih najpomembnejših blagovnih znamk s področja računalništva, informacijske tehnologije in zabavne elektronike.

Trendi na trgu so nas v zadnjih letih popeljali na nova področja s čimer smo dodatno razširili portfelj naše ponudbe – za nove prodajne priložnosti in izzive pa smo poskrbeli s ponudbo zložljivih koles, vse bolj iskanih dronov ter razširili svoj portfelj tudi na področje zdravja. Imamo izobraženo tehnično in prodajno osebje za celoten prodajni program, ki z izčrpnimi informacijami pomaga kupcem izbrati ustrezen izdelek in skrbi za dobro poprodajno podporo ter zadovoljstvo strank. Organizacija rednih strokovnih izobraževanj za partnerje skrbi za dobro seznanjenost le-teh z novimi tehnologijami ter njihovo uporabno vrednostjo. Verjamemo v tradicionalne vrednote, a delamo z mladostno zagnanostjo. Znanje in izkušnje so naša konkurenčna prednost, ki jih gradi več kot 70 zaposlenih in mu zaupa več kot 700 poslovnih partnerjev doma in v tujini.

Avtera d.o.o. - zastopstvo pri prodaji

Foto: Unsplash

Foto: Avtera d.o.o.


Deli z drugimi:
Share

Prijava na e-novice podjetja AVTERA d.o.o.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem AVTERA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.


Novice, ki jih je podjetje objavilo Prikaži vse novice