Računalništvo, telefonija
16.06.2008 10:48
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Finančna pomoč za žrtve uničujočega potresa na Kitajskem

Podjetjem, ki jih odlikuje družbeno odgovorno ravnanje in poudarjen socialni čut, se pridrižuje tudi družba Lexmark. Ob nedavni naravni katastrofi, ki je prizadela Kitajsko, so skladu mednarodnega Rdečega križa za pomoč in reševanje ob naravnih nesrečah podarili 50,000 ameriških dolarjev. S tem želijo zagotoviti pomoč skupnostim, ki jih je 12. maja prizadel uničujoči potres.

Poleg te Lexmarkove donacije so številni uslužbenci tega podjetja prispevali lastna sredstva, da bi podprli ta prizadevanja. Lexmark ima svoje poslovalnice tudi na Kitajskem, a nikogar od tamkajšnjih zaposlenih potres ni neposredno prizadel.

“Naše misli so namenjene ljudem na prizadetem območju, ki se obenem spopadajo z velikansko izgubo in začenjajo ponovno graditi svojo prihodnost.” je dejal Paul J. Curlander, predsednik uprave in generalni izvršni direktor Lexmarka. “Kot gospodarska družba, ki deluje na prizadetem območju, se Lexmark čuti zavezanega, da zagotovi pomoč in finančna sredstva tistim, ki občutijo posledice te tragedije. Upamo, da bo naša donacija pozitivno vplivala na napore pri reševanju.”


Prijavi napako v članku