Računalništvo, telefonija
08.07.2013 17:14

Deli z drugimi:

Share

Enostaven in učinkovit nadzor doma z brezžično razširitvijo

Dnevno-nočna IP varnostna kamera z zaznavanjem hrupa in gibanja ter opozorili prek elektronske pošte je je ugodna rešitev z enostavnim dostopom.
D-Link dnevno-nočna kamera poleg številnih varnostnih funkcij tudi razširi vaše brezžično omrežje.
D-Link dnevno-nočna kamera poleg številnih varnostnih funkcij tudi razširi vaše brezžično omrežje.

D-Link je razkril vsestransko dnevno-nočno kamero za video nadzor, ki prenaša visoko kvalitetni video v živo. Do njega lahko dostopate kadarkoli od koderkoli. Kamera omogoča tudi funkcijo vgrajene brezžične razširitve. D-Link DSC-933L je idealna rešitev za 24-urni notranji nadzor. Je samostoječ sistem, ki lahko deluje brez povezave z računalnikom ali posebne strojne in programske opreme.

Za varnost brez skrbi bosta poskrbela zaznavanje hrupa in gibanja, medtem ko bodo infrardeče LED diode omogočile čiste slike v vseh svetlobnih pogojih, tudi v popolni temi. Kamero lahko nastavite tako, da avtomatsko pošlje obvestilo s slikami ali video izrezkom po elektronski pošti, ko zazna gibanje v določeni lokaciji ali ko zazna hrup nad določenim nivojem.

Mydlink™ omogoča hiter in enostaven pogled video toka od koderkoli prek interneta. Do naprave lahko dostopate skozi mydlink™ varni spletni portal ali preko aplikacij za mobilne telefone in tablične računalnike.

Poleg številnih visoko kvalitetnih funkcijah video nadzora, nudi DCS-933L tudi funkcijo WiFi extender, ki razširi uporabnikovo obstoječe brezžično omrežje. Vgrajena 802.11n brezžična razširitev omogoča enostavno povezavo v več sobah in z več napravami, zaradi česar ne boste imeli več predelov brez povezave.

»Ta dnevno-nočna kamera je naša najbolj vsestranska do zdaj. Polna je funkcij, ki poskrbijo za zaščito lastnine ob privlačni ceni. Video nadzor je bil v preteklosti omejujoče drag, toda takšen dostopni način IP nadzora postaja vse bolj priljubljen za nadzor domov in majhnih podjetij. Pogosto so vhodi, prehodi in vrata, kjer se kamere po navadi namestijo, ravno tisti predeli, kjer bi tudi pripomoglo izboljšanje brezžičnega signala. In to omogoča ta kamera,« je rekel Tvrtko Ljubić iz D-Link Adria.

Kompakten dizajn D-Link dnevno-nočne kamere omogoča namestitev praktično povsod v domu ali majhni pisarni. Namestitev je tako enostavna kot pritisk gumba ali vklop mrežnega kabla v usmerjevalnik. D-Linkova Zero Configuration funkcija omogoči avtomatsko namestitev in inteligentno sinhronizacijo.

Majhnim podjetjem, ki želijo uporabiti D-Link dnevno-nočno kamero za varnost, je na voljo brezplačna D‑ViewCam programska oprema. To je celovit nadzorni sistem za centralno upravljanje z do 32 IP kamerami. Kompatibilen je z vsemi trenutnimi D-Link IP kamerami in nudi digitalni pregled in snemanje videa, avdia in dogodkov za raznovrstne varnostne uporabe.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem D-LINK
Za več informacij so vam na voljo pri D-LINK
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

D-Link_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem D-LINK? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku