D-LINK

Predlagaj izboljšavo

Deli z drugimi:

Share
 • II Cvjetno naselje 18, Zagreb, 1000 Ljubljana
 • +385 1 6189-145
 • www.dlinkadria.eu
Davčna št.:
SI 66288070
Zavezanec za DDV:
DA
Matična št.:
8779


Načela
:

 • Udobje, zanesljivost in varčevanje
 • Visoko zmogljive rešiteve
 • Lažja komunikacija s pošteno naložbo
 • Design dragocenih, visoko kakovostnih in uporabniku prijaznih izdelkov
 • Preprost dostop do informacij, zabave in komunikacije doma, v šoli ali na delovnem mestu
 • Povezovanje poslovnih partnerjev z novih trgov

Vrednote:

 • kakovost svetovnega merila,
 • najhitrejši reakcijski čas na trgu,
 • najbolj konkurenčni stroški,
 • najboljše storitve za stranke.

Podjetje D-Link na svetovnem trgu pod geslom »Building Networks for People« posluje že več kot dve desetletji. V tem času je postalo eno vodilnih podjetij na področju razvoja, oblikovanja in proizvodnje mrežne in komunikacijske opreme.

Zaradi kakovosti in stalnega razvoja inovativnih rešitev je D-Link postal sinonim za upravičeno zaupanje svojih uporabnikov, saj ponuja prave izdelke, ki v največji možni meri zadovoljujejo potrebe uporabnikov.

Želite popolno izvedbo?

Želite zanesljivost?

Želite enostavno namestitev?

Z D-Link bodo vaše zahteve v celoti zadovoljene, saj vam njihovi izdelki omogočajo ravno tisto, kar iščete: celovito rešitev, oblikovano na podlagi individualnih potreb.

D-Link vam s svojo ponudbo (od izdelkov do podpore uporabnikom) daje možnost, da si s pomočjo najnovejših dosežkov vrhunske tehnologije hitro in enostavno ustvarite lasten digitalni dom.

Mreža, postavljena po vaši meri

Pestra izbira storitev in naprav vam omogoča, da pri ustvarjanju svojega lastnega digitalnega doma začnete čisto na začetku.

Tako boste z napravami D-Link za mrežno shranjevanje podatkov hitro in enostavno rešili potrebo po delitvi in/ali shranjevanju raznovrstnih vsebin in dokumentov.

Za urejanje večpredstavnostnih vsebin v vašem domu bodo sedaj zadolženi večpredstavnostni predvajalniki D-Link, za dostop in delo z internetom – žično ali brezžično, kakorkoli želite. Na voljo so vam hitri usmerjevalniki in modemi D-Link, ki bodo vašemu digitalnemu domu zagotovili najhitrejšo možno povezavo.

Poleg tega pa boste v podjetju D-Link prepoznali tudi partnerja za nadgradnjo svoje mreže, ki jo boste lahko enostavno širili glede na svoje potrebe.

Vizija podjetja D-Link je, da vam omogoči enostavno načrtovanje in izgradnjo vašega digitalnega doma, v katerem bodo v celoti zadovoljene potrebe vseh članov družine: od igranja iger (za najmlajše), postavljanja hišnega večpredstavnostnega centra za zabavo do organiziranja domače pisarne. Z njihovimi napravami in s pomočjo njihove tehnologije boste imeli vse, kar potrebujete, na dosegu roke.

Da pa bi vam ponudili še občutek popolne zaščite in varnosti, bo njihov sistem NetDefend Security zaščitil vašo celotno mrežo in podatke, tako da bosta zasebnost vas in vaše družine postali in ostali zaščiteni.

Ker so prepričani v to, da mora naše delo temeljiti na visokih tehnoloških in strokovnih standardih, vam omogočajo, da svoj digitalni dom začnete graditi od začetka ali pa nadgradite obstoječo opremo.

Ključ do skupnega uspeha je prilagodljivost

D-Link je globalno podjetje, vendar se boste na podlagi vrhunske uporabniške podpore lahko prepričali, da delujejo tudi lokalno.

Po več kot 25. letih obstoja so s predstavništvi prisotni v več kot 100 državah po svetu, kjer se prodajajo njihovi izdelki, zato se boste vedno lahko obrnili na predstavnike podjetja D-Link, ki poznajo vaš trg in lokalne potrebe, saj so vedno tu za vas.

Če želite v lastnem domu takoj začeti uživati v vseh prednostih, ki vam jih ponuja današnja tehnologija, se ne obotavljajte – poiščite D-Link!


Deli z drugimi: