Računalništvo, telefonija
28.05.2019 07:11

Deli z drugimi:

Share

Električni brivnik Xiaomi za manj kot 19 evrov!

Električni brivnik Xiaomi SO WHITE ES03 Electric Shave Razor ponuja odlično britje za zelo ugodno ceno.
Električni brivnik Xiaomi SO WHITE ES03 Electric Shave Razor ponuja odlično britje za zelo ugodno ceno.

Kitajsko podjetje Xiaomi zagotovo poznate vsi, saj gre za enega največjih proizvajalcev pametnih mobilnih telefonov na svetu, vse pogosteje pa orje ledino tudi na drugih področjih. To odlično obvladuje tudi področje električnih brivnikov, med vsemi pa je trenutno najbolj priljubljen model SO WHITE ES03 Electric Shave Razor. Ta namreč za nadvse nizko ceno ponuja zelo veliko. Na spletni prodajalni prodajalca Cafago pa ga lahko dobimo še ceneje, in sicer za zgolj 18,87. Izjemen brivnik je naprodaj na spletni povezavi https://www.cafago.com/en/p-paa0691.html?aid=novice, akcijska prodaja pa je na voljo le do konca junija, poštnina za novost pa je seveda brezplačna.

Električni brivnik Xiaomi SO WHITE ES03 Electric Shave Razor 3 je združljiv s standardom IPX7, kar v praksi pomeni, da je lahko do pol ure potopljen do enega metra globoko v vodi brez skrbi, da bi se poškodovala. Za britje ima novost na voljo tri 360 stopinjske brivne glave, ki omogočajo tako suho kot mokro britje, uporabnik pa lahko za britje izbira med počasnim vrtenjem in hitrejšim vrtenjem brivnih glav. Novost odlikujejo še dolga avtonomija delovanja in hitro polnjenje, saj lahko povsem izpraznjen brivnik napolnimo v zgolj uri in pol, za to pa je na voljo poseben podstavek. Ker avtonomija delovanja znaša kar dolgih 60 minut, ga ne bo treba polniti pogosto, kar je seveda tudi velika prednost.

Več informacij o zanimivem električnem brivniku Xiaomi SO WHITE ES03 Electric Shave Razor 3 je na voljo na spletni povezavi https://www.cafago.com/en/p-paa0691.html?aid=novice. Tu lahko seveda oddate tudi vaše naročilo.


Prijavi napako v članku