Računalništvo, telefonija
07.05.2019 09:09
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Dve malo znani Google tehniki

Dve malo znani Google tehniki fokusa na kupce, ki ju priporoča mednarodno priznan strokovnjak za digitalni marketing.
Felix Beilharz je redno keynote speaker na mednarodnih konferencah o digitalnem marketingu kot so SEOKOMM, OMX, SMX, SEMSEO …
Felix Beilharz je redno keynote speaker na mednarodnih konferencah o digitalnem marketingu kot so SEOKOMM, OMX, SMX, SEMSEO …

Felix Beilharz je redno keynote speaker na mednarodnih konferencah o digitalnem marketingu kot so SEOKOMM, OMX, SMX, SEMSEO … Kot avtor sedem best seller knjig je strokovnjak za Google, Facebook, Instagram, Youtube tudi svetovalec top podjetjem. Less Miles, Porsche, Deutsche Post so tudi med njimi.

Strokovna revija Werbung & Verkauf iz Nemčije ga opisuje kot »TOP influencer v on-line marketingu. Digitalni opinion maker, ki mu morate slediti.”

Objavljamo dva takoj uporabna nasveta, ki ju je pripravil Felix Beilharz.

Vas zanima tehnika s katero dobite brezplačni dodatni promet iz Googla na vašo spletno stran oziroma spletno trgovino?

V bistvu gre za dve tehniki in sicer za optimizacijo fotografij in videov.

To sta zelo močni tehniki, zato ker pridobivata promet ljudi, ki že iščejo ponudbo, kot je vaša.

Pa poglejmo prvi primer.

• Malo kdo se zaveda, da kar okoli 30 odstotkov prometa z Googla pride na spletne strani, oziroma spletne trgovine na ta način, da ljudje v Google vtipkajo pojem, ki ga iščejo, na primer »okna«, »ličila za ustnice« in potem dajo kot prikaz slike.

• Ko torej ustrezno optimizirate fotografije na vaši spletni strani, se le te potem pojavijo, seveda med prvimi fotografijami, ki jih ljudje na Googlu zagledajo. Fotografija pa pove več kot tisoč besed. Samo še en klik in je potencialna stranka že na vaši strani.

In še drugi primer

Drugi način je, da optimizirate videe, ki jih naložite na vaš Youtube kanal. Zakaj na Youtube kanal, če želimo biti visoko uvrščeni na Googlu? Zato, ker je Google lastnik Youtuba in ker je Google številka ena med brskalniki na svetu, Youtube pa številka dve.

• In ko boste posneli kakovosten video s koristnimi informacijami za ljudi, ki iščejo rešitev za svoj problem, oziroma ponudbo kot je vaša, in ustrezno optimizirali Youtube kanal in Youtube video, boste ne le med prvimi zadetki na Youtubu, in kar je v Sloveniji možno relativno hitro doseči, v skoraj katerikoli panogi – posledično bo ta isti video tudi med prvimi zadetki na Googlu!

• Zadetek na Googlu bo seveda prikazan s sliko, s posnetki videa, kar je precej bolj atraktivno in pritegne pogled, bolj kot klasični prikazi linkov.

Bralci Računalniških novic dobite posebno ugodnost

Felix Beilharz bo v ponedeljek, 3. junija v Ljubljani izvedel ekskluzivni praktični seminar o digitalnem marketingu. To je verjetno edina priložnost, da dobite enako znanje iz enake prezentacije kot podjetniki v Londonu. A za desetkrat manjšo ceno.

Seminar je primeren za tiste, ki hočete sveže znanje, ki ga danes na seminarjih pridobivajo podjetniki v Londonu ali New Yorku. In tudi za vse, ki se hočete naučiti kako potekajo pravila igre digitalnega marketinga na velikih trgih. Ter ta pravila uporabiti za povečanje prodaje doma ali v tujini.

Na uradni spletni strani dogodka je na voljo nekaj vstopnic.

Darilo za vas: posebna ponudba, ki je vidna le tukaj.

Darilo: pri nakupu Advanced vstopnice vam podarimo 50 €.

Za samo 97 € neto tako dobite:

• vstopnico za celodnevni seminar

• profesionalen video posnetek dogodka

In še dodatna darila:

• vse power point prezentacije

• fotografiranje s tujim expertom

• vaše vprašanje za Felixa na katerega vam odgovori po emailu.

Vsi drugi plačajo 50 € več in ne dobijo dodatnih daril!

(Večina seminarjev slovenskih predavateljev stane bistveno več.)

Stran s posebno ugodno ponudbo obiščite zdaj s klikom tukaj, ker kmalu ne bo več aktivna.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem RDEČA ORANŽA d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri RDEČA ORANŽA d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem RDEČA ORANŽA d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

CREAplus d.o.o.

Dolenjska cesta 242b, 1000 Ljubljana, Tel: 05 907 42 70
CREAplus d.o.o. je družba za zastopstva, mednarodno distribucijo in sistemsko integracijo sodobnih rešitev s področja računalniške varnosti in kriptografije ter za načrtovanje, ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Diamantni partner

ISF TEAM d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
ISF Team poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več

CREACTION GAJ CERJAK s.p.

Prvomajski trg 12, 6330 Piran/pirano, Tel: 041 685 407