RAM
28.03.2023 18:25

Deli z drugimi:

Share

Kingston FURY osvežil videz pomnilnikov DDR5

Kingston je videz pomnilnikov DDR5 osvežil z “agresivno” privlačnimi hladilnimi rebri v beli barvi, dinamično in prilagodljivo osvetlitvijo RGB s Kingston FURY CTRL. Pomnilniki imajo certifikat Intel XMP 3.0.
Foto: Kingston FURY
Foto: Kingston FURY

Kingston FURY, igričarski oddelek družbe Kingston Technology Company, Inc., vodilnega podjetja na področju pomnilnikov in pomnilniških tehnoloških rešitev, je danes predstavil nove člane družine pomnilniških modulov Kingston FURY DDR5, ki jih bodo uporabniki prepoznali po hladilnih rebrih bele barve in prilagodljivi barvni osvetlitvi.

Pomnilnik Kingston FURY Beast DDR5 ponuja vrhunsko hitrost in nizke zakasnitve, ki vašo izkušnjo popeljejo na naslednjo raven zmogljivosti, zdaj z nizkoprofilno obliko hladilnih reber v beli barvi, ki združuje izjemno funkcionalnost hlajenja in drzen slog. Odločite se za preprosto in enostavno nadgradnjo s Plug N Play pri 4800 MT/s1 ali izberite komplet s certifikatom Intel® XMP 3.0 ali AMD EXPO™. Kingston FURY Beast DDR5 RGB omogoča uporabnikom še večjo personalizacijo z orodjem Kingston FURY CTRL™ RGB, tako da izberejo ali prilagodijo enega od 18 vgrajenih, živahnih in osupljivih svetlobnih učinkov RGB2, ki so vsi tekoči in usklajeni s Kingstonovo patentirano tehnologijo infrardeče sinhronizacije. Družina pomnilniških modulov Kingston FURY Beast DDR5 dosega hitrosti do 6000 MT/s in je na voljo v obliki posameznih modulov zmogljivosti 8 GB, 16 GB in 32 GB  ter kompletih dveh modulov do zmogljivosti 64 GB, naslednji mesec pa bodo na voljo tudi kompleti s štirimi pomnilniškimi moduli.

Agresivno nizki časi zakasnitve in ekstremne hitrosti

Za sestavljavce sistemov in domače ljubitelje računalnikov, ki želijo povečati zmogljivost svojih platform DDR5 naslednje generacije in dopolniti videz najnovejših računalnikov, pomnilniki Kingston FURY Renegade DDR5 prinašajo agresivno nizke čase zakasnitve in ekstremne hitrosti do 7200 MT/s. Pri ustvarjanju vsebin, večopravilnosti ali premikanju meja v igrah lahko uporabniki izkoristijo ekstremni navijalski potencial pomnilnika DDR5. Tudi tokrat lahko uporabniki z aplikacijo FURY CTRL izbirajo med 18 prilagodljivimi svetlobnimi učinki, ki poudarjajo elegantna aluminijasta hladilna rebra pomnilniških modulov Kingston FURY Renegade DDR5 RGB, ki so zdaj na voljo v beli in srebrni barvi. Na voljo so kot posamezni moduli zmogljivosti 16 GB in 32 GB ter v dvokanalnih kompletih (2 modula) z zmogljivostmi do 64 GB.

“Veseli nas, da smo z dodatkom belih hladilnih reber razširili videz naše družine pomnilnikov Kingston FURY DDR5,” je dejala Iwona Zalewska, direktorica oddelka pomnilnika DRAM v podjetju Kingston EMEA, in dodala: “Ker se kreativnost pretaka in igre razvijajo, želimo našim uporabnikom omogočiti, da izberejo pomnilniške module, ki najbolje ustrezajo njihovemu individualnemu slogu.”

Družina pomnilnikov Kingston FURY DDR5 je 100-odstotno hitrostno preizkušena in podprta z omejeno doživljenjsko garancijo ter legendarno Kingstonovo zanesljivostjo.

Za več informacij obiščite spletno stran kingston.com.


Prijavi napako v članku

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Kingston Technology
Za več informacij so vam na voljo pri Kingston Technology
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Kingston Technology? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več
Zlati partner

MIKROCOP d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 587 42 80
Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje. S povečevanjem učinkovitosti in zagotavljanjem zakonske skladnosti podpira podjetja na ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10