Igre
10.03.2023 18:52

Deli z drugimi:

Share

Diamant Esports z zmago v ligi EBL kot prva slovenska ekipa zdaj še na evropsko prvenstvo EMEA Masters

Zmaga v rednem delu balkanske lige EBL je prvič v zgodovini slovenskega igričarstva ekipi T-2 prinesla uvrstitev na evropsko prvenstvo.
Foto: T-2
Foto: T-2

Naša najboljša profesionalna e-športna ekipa Diamant Esports si je v rednem delu balkanske lige EBL z zmago proti ekipi Cyber Wolves kot prva v zgodovini Slovenije zagotovila uvrstitev na evropsko prvenstvo EMEA Masters. Ekipa Diamant Esports, ki pod okriljem podjetja T-2 deluje že od leta 2021, si je tako z doseženim najboljšim rezultatom v hudi konkurenci priborila pomembno zmago in bo že letos spomladi svoje mojstrstvo prvič dokazovala tudi na odmevnem evropskem prvenstvu.

Zmaga Tedvajeve ekipe Diamant Esports v profesionalni ligi za e-šport EBL (Esports Balkan League), ki naslavlja priljubljena tekmovanja League of Legends, CS:GO in FIFA, je v e-športnem svetu na Balkanu pomemben dogodek, profesionalnim igralcem, ki postanejo prvaki lige, pa omogoča hitrejše napredovanje in uvrstitev na številne druge pomembne e-športne dogodke v Evropi in svetu.

Ekipa Diamant Esports si v svetu profesionalnega igranja računalniških iger s svojimi igralci ves čas zavzeto prizadeva k doseganju najboljših rezultatov na mednarodnih tekmovanjih. Tokrat bodo svojo talentiranost in virtuoznost spomladi dokazovali še na evropskem prvenstvu EMEA Masters, ki ga bo podrobno spremljala velika množica ljubiteljev e-športa.

Družba T-2 je v panogo igričarstva aktivno vstopila pred dvema letoma, da bi ob odgovornem odnosu do e-športa perspektivnim tekmovalcem omogočila razvoj v profesionalnem okolju, ki je za kakovost igranja spletnih video iger ključno.

Več podrobnejših informacij je na voljo na spletni strani Diamant Esports https://diamant.gg/, sledite jim pa lahko tudi na družbenih omrežjih Twitter, Facebook in Instagram.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
gaming računalniki

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem T-2 d.o.o
Za več informacij so vam na voljo pri T-2 d.o.o
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem T-2 d.o.o? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več
Diamantni partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več