Računalništvo, telefonija
09.02.2021 09:16
Posodobljeno 5 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Dežurna cvetličarna Maribor ne dela? Tu je SOPEK.SI!

Šopek cvetja je lahko odlično darilo. Predvsem, če lahko kar preko spleta izberemo najljubšega in ga pošljemo nam dragi osebi. Včasih pa šopek ni dovolj in bi mu radi dodali še kakšno pozornost. Je to mogoče? Seveda je, in to brez obiska cvetličarne in brez nepotrebnih stikov, ki se jim v zadnjem letu, če je le mogoče, izogibamo.
Včasih tudi šopek s posvetilom ni dovolj in bi želeli podariti nekaj več.
Včasih tudi šopek s posvetilom ni dovolj in bi želeli podariti nekaj več.

Pojdimo lepo po vrsti. Na spletni strani SOPEK.SI lahko šopku dodate izbrano zelenje, dišeče sveče, vino ali čokolado. In to povsem preprosto. Pri dodajanju zelenja se lahko poigravate z različnimi barvami, ki vam jih nudi edina cvetličarna Maribor, ki vam je vedno na voljo in nudi vse, kar je potrebno za res lepo darilo. Ena vrsta zelenja, več vrst zelenja, belo, zeleno, evkaliptus … izbira je pestra in vsakdo bo našel svojo najljubšo kombinacijo.

Konfigurator cvetja

Kar je najbolje, pa je konfigurator, s pomočjo katerega boste lahko videli, kako je vaš šopek videti v vseh različicah, ki si jih boste zamislili.

Ste iz okolice Maribora in vam ob besedni zvezi cvetličarna Maribor na misel na pride prav nobena, ki bi nudila cvetje po vaših željah, hkrati pa bi pri njih želeli dobiti nekaj več? Morda dežurna cvetlicarna Maribor ne dela? Želite ponudbo, ki bi jo v cvetličarni dopolnili z darilom? Odslej je to mogoče.

Za začetek šopku dodajte posvetilo

Šopku lahko dodate tudi posvetilo. Izbirate lahko med posvetili za zaljubljene, za prijateljstvo, za rojstvo otroka, rojstni dan ali poroko. Prav za vsako priložnost imajo v spletni cvetličarni SOPEK.SI za vas rešitev. Če iščete spletno cvetličarno Maribor, bo to pravi naslov.

Dišeča sveča, vino, čokolada

Včasih tudi šopek s posvetilom ni dovolj in bi želeli podariti nekaj več. Sedaj lahko temu dodate dišeče sveče z vonjem vanilije ali kokosa – ročno izdelane v Sloveniji. Ali pa na primer vino, ki zadovolji še tako zahtevne pivce. Za sladokusce pa lahko šopku priložite čokolado Lindt, Lindor temne in mlečne čokoladne kroglice. Vsekakor so to darila, s katerimi ne morete zgrešiti.

Najboljša spletna cvetličarna Maribor je SOPEK.SI. Zakaj? Vsi vemo, da včasih na spletu kljub pestri izbiri ne najdemo izdelka, ki ga želimo. Pri cvetju na primer ne najdemo točno določenega ali določene kombinacije. Če se vam to zgodi na SOPEK.SI, jim na info@sopek.si zapišite, kakšne so vaše želje, in če se bo le dalo, vam bodo poskusili cvetje priskrbeti.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SoftNET d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 01 00
Vse telekomunikacijske storitve na enem mestu V podjetju ni nič pomembnejšega kot dobra telekomunikacijska povezanost, tako znotraj kot zunaj podjetja. Podjetje SoftNET vam s ... Več
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več
Zlati partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več
Diamantni partner

ISF TEAM d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
ISF Team poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več