Računalništvo, telefonija
02.12.2010 11:41
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Detel, ponudnik VoIP telefonije, praznuje 10 let

"VoIP je telefonija prihodnosti", pravijo pri ponudniku Detel.
"VoIP je telefonija prihodnosti", pravijo pri ponudniku Detel.

Detel, ponudnik VoIP telefonije, je pred dnevi praznoval 10. obletnico delovanja na področju JV Evrope. Danes lahko pri ponudniku Detel brezplačno telefoniramo znotraj Detel skupine med že več kot 100,000 uporabniki. Ob tej priložnosti so pri ponudniku Detel izpostavili še nekatere dodatne akcijske ugodnosti, ki jih v okviru DETELFONE paketa ponujajo novim naročnikom. ”Ugodnosti, kot so 10 € dobroimetja ob nakupu telefonskega aparata v akciji, nobene vezave ter brez mesečne naročnine v letu 2011 so dejstva, ki jih ne gre spregledati in bodo privabili nove Det’lovce v naše vrste” pravijo pri Detelu.

DETEL IP TELEFONIJA (VoIP – Voice Over IP) je sicer klasična telefonija, za uporabo katere potrebujemo le širokopasovni dostop do interneta in en telefonski klic, s katerim izrazimo željo, da bi se priključili na VoIP omrežje Detel preko obstoječega ponudnika interneta.

Znotraj širokega nabora Detel storitev, pa je DETELFONE storitev tista, na kateri danes temelji Detelov inovativni razvoj. Nove rešitve predstavljajo temelje, ki sledijo današnjim trendom komuniciranja tako med poslovneži, kot tudi med fizičnimi uporabniki. Danes se lahko Detelfone klient namesti ali na vaš osebni računalnik ali na mobilni terminal. Temu sledi le še povezava preko interneta v Detel omrežje in že lahko brezskrbno in poceni telefonirate.

DETELFONE med drugim znižuje stroške klicev v druga fiksna in mobilna omrežja, omogoča ohranitev dosedanje telefonske številke, brezplačno pridobitev druge slovenske telefonske številke in še bi lahko naštevali.


DETEL VoIP storitev prinaša tudi vse prednosti IP telefonije, sprotno pregledovanje stroškov klicev, po želji pa si lahko vklopimo še mnoge druge dodatne storitve.

VoIP telefonija (IP telefonija) je telefonija prihodnosti, zato preverite ponudnike, kot je Detel.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

KIKštarter KAMNIK

Fužine 10, 1241 Kamnik, Tel: 031 226 763
KIKŠtarter je več kot le coworking prostor, kjer si skupnost deli delovni prostor in opremo. Poleg samega prostora ponujajo različne sklope izobraževanja in delavnice. Program so ... Več
Zlati partner

Endava

, ,
Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več
Zlati partner

Agencija POTI – Z znanjem do cilja!

Stegne 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 511 39 21
Agencija POTI – Z znanjem do cilja! Agencija POTI, izobraževalna, svetovalna in založniška družba, si je v več kot 20. letih delovanja, pridobila obilico znanja in izkušenj ... Več