Računalništvo, telefonija
31.05.2012 13:57

Deli z drugimi:

Share

D-Link napoved: Oblačno bo!

D-Link napoved: Oblačno bo!
D-Link napoved: Oblačno bo!

Podjetje D-Link je pred kratkim predstavilo razširjeno ponudbo svojih izdelkov iz družine Cloud. Izbrani program zajema vse naprave, ki jih je možno povezati v oblak. Tukaj lahko naštejemo oblačne usmerjevalnike myDlink, oblačne diskovne enote in oblačne kamere za video nadzor.

Zahvaljujoč myDlink Cloud storitvam, lahko vsak uporabnik s kompletno infrastrukturo domačega omrežja upravlja preko enostavnega uporabniškega vmesnika kar v spletnem brskalniku. Pri tem je vseeno ali za upravljanje uporabljate računalnik, telefon ali tablico. Poleg upravljanja pa lahko z vsemi naštetimi napravami tudi razpolagate z vašimi datotekami, ki jih imate v oblaku.

Mrežne kamere z možnostjo integracije v oblak

D-Link Cloud kamere nudijo možnost snemanja in pregledovanja posnetka kadar in kjer koli to želite. Za popoln nadzor nad stvarmi, ki so vam pomembne tako potrebujete le povezavo v širni splet.

Posamezni model kamere je načrtovan posebej za potrebe ključnih kupcev. Tako v ponudbi najdemo navadno Cloud kamero, višji modeli pa omogočajo še nočno snemanje in zumiranje ter premik objektiva.

Oblačni mrežni snemalnik

Novi Cloud NVR (omrežni video snemalnik) za mrežno snemanje (DNR-322L) omogoča snemanje in hranjenje posnetkov visoke kvalitete pri devetih omrežnih kamerah D-Link, tako lahko beležite kaj se dogaja v vseh vaših prostorih. Do samega snemalnika se lahko dostopa preko myDlink portala, ki zagotavlja najhitrejši dostop in pregled vsebine posnetkov.

Oblačni usmerjevalniki

D-Link Cloud usmerjevalniki prinašajo prednosti oblačne tehnologije naravnost v samo srce domače mreže, saj uporabnikom preko myDlink portala omogočajo nadzor nad uporabniki mreže, ter določanje pravic dostopa in morebiten odklop uporabnika iz omrežja – te lastnosti bodo veseli starši otrok, ki jih na splet komaj privajajo.

Oblačni mrežni prostor

D-Link ShareCenter Cloud pomnilnik ima možnost priklopa dveh trdih diskov za mrežno shranjevanje podatkov. Odlikuje ga enostavna uporaba in prilagodljivost saj uporabnikom omogoča pristop, rabo in deljenje datotek v vsakem trenutku. Pri tem je vredno izpostaviti, da do podatkov lahko dostopate tudi izven domače mreže, vse kar potrebujete je le dostop do interneta.


Prijavi napako v članku