Računalništvo, telefonija
25.11.2011 10:28
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Comshop prenovil svojo spletno trgovino

Na novi spletni strani ponujajo vse s področja računalništva, fotografije, zvoka in slike.
Na novi spletni strani ponujajo vse s področja računalništva, fotografije, zvoka in slike.

Podjetje Comshop, d. o. o., največji slovenski specialist za računalniško in drugo multimedijsko opremo, je pred dnevi prenovil svojo spletno trgovino, ki je sedaj veliko boljša, hitrejša, lepša in seveda z veliko večjo ponudbo, in še nižjimi cenami.

Na novi spletni strani ponujajo vse s področja računalništva, fotografije, zvoka in slike. Ponudba je zelo raznolika in obsega več tisoč cenovno ugodnih proizvodov, med katerimi lahko brskate, jih med seboj primerjate, filtrirate in na koncu tudi izberete.

Z novo spletno stranjo so kupcem omogočili tri načine plačevanja in sicer z gotovino ob prevzemu blaga, plačilo po predračunu ali s kreditno kartico. Za varnost je odlično poskrbljeno, saj prenos podatkov na spletni strani poteka po varni SSL (Secure Sockets Layer) povezavi, ki omogoča brezskrbno nakupovanje.

Novost v spletni trgovini Comshop je tudi brezplačna dostava blaga za nakupe višje od 199 eur.

Ker so si z novo spletno stranjo zadali cilj postati najboljši spletni prodajalec računalniške opreme v Sloveniji, bodo imeli vedno na zalogi nekaj odličnih in ugodnih akcijskih artiklov. Tako pravkar ponujajo izjemni Compaq prenosni računalnik, za katerega boste odšteli le 298 eur. V akciji za 19,99 eur pa je tudi router D-LINK z USB adapterjem (komplet) in pa namizni računalnik TRON Basic.

Pohitite z naročili, da bo blago že jutri na vašem domačem naslovu. – oglasno sporočilo


Prijavi napako v članku