Strojna oprema
13.10.2005 11:09
Posodobljeno 16 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Cisco ter pol milijona usmerjevalnikov z integriranimi storitvami

Podjetje Cisco Systems je s prodajo petstotisočega usmerjevalnika z integriranimi storitvami podjetju Pep Boys, vodilnemu prodajalcu dodatnih delov za avtomobile in verigi trgovin v ZDA, doseglo pomemben mejnik. Podjetje Pep Boys bo to napredno omrežno tehnologijo uporabilo za dosego krajšega časa transakcij in izboljšavo storitev. Mejnik označuje najhitrejšo vpeljavo izdelka v zgodovini podjetja Cisco Systems.

“Odkar je Cisco Systems vpeljal serijo usmerjevalnikov z integriranimi storitvami, smo po njih zabeležili izjemno povpraševanje po celem svetu. Uporabniki z novimi usmerjevalniki dosegajo od 40 do 50 odstotkov nižje stroške in krajše vpeljave,” je povedal Ian Pennell, višji podpredsednik pri Cisco Access Business Unit, ter dodal: “V manj kot letu dni je Cisco Systems odposlal 500.000 usmerjevalnikov tisočim strankam vseh velikosti po vertikalnih trgih, kot so trgovina, zdravstvo, nepremičnine, avtomobilska industrija, finančništvo, državna uprava in izobraževanje. Ta trend je še bolj utrdil vodilni položaj podjetja Cisco Systems na svetovnem trgu usmerjevalnikov.”

Podjetje Cisco Systems je porabilo šest mesecev za prodajo prvih 100.000 usmerjevalnikov z integriranimi storitvami, nato pa le še šest mesecev za prodajo naslednjih 400.000. Takšen hiter prevzem je dokaz, da želijo organizacije v svojih omrežjih imeti integrirano varnost, glasovne in brezžične storitve, ob tem pa obdržati visoko stopnjo zmogljivosti. To jim pomaga zaščititi, optimizirati in izboljšati poslovanje ter jim hkrati omogoča investiranje v prihodnost.


Prijavi napako v članku