Računalništvo, telefonija
20.01.2015 10:27
Posodobljeno 6 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Ceneje.si na novi razvojni poti

Podjetje Ceneje d.o.o. se je v letu 2015 z novim vodstvom podalo na smelo razvojno pot, katere cilj je utrditi položaj vodilnega portala za spremljanje ponudb in cen izdelkov spletnih trgovin v Sloveniji ter širitev aktivnosti v regiji.
Ceneje.si na novi razvojni poti
Ceneje.si na novi razvojni poti

Novi izvršni direktor Ceneje d.o.o. je postal Darko Dujič, odličen strokovnjak na področju strategije, marketinga, trgovine in spletnega poslovanja. Darko Dujič prihaja iz ene najbolj inovativnih korporacij na svetu – spletnega velikana Google, od koder bo svoje bogate izkušnje in strokovno znanje prenesel na Ceneje in hčerinska podjetja v regiji.

Kaj to pomeni za Ceneje.si?
Podjetje bo z novim vodstvom pridobilo svež pristop in zasnovalo novo vizijo in cilje, med katerimi so še večja rast, večja prepoznavnost na trgu ter širitev tako geografsko kot tudi iz vidika storitev. Ceneje d.o.o. bo postalo vodilno stičišče spletne trgovine in ponudbe na področju izdelkov ter storitev v regiji.

Človek s tako bogato kariero, ki je nekaj let preživel v največjem internetnem podjetju na svetu, za prihodnost Ceneje.si predstavlja veliko prednost. Darko Dujič zase pravi: »V življenju vedno iščem nove izzive, kar sem tokrat našel v Ceneje.si, ki je podjetje z velikim potencialom in številnimi priložnostmi za razvoj in nadgradnjo. Prepričan sem, da bomo skupaj s sodelavci iz uspešnega, a morda še ne dovolj prepoznavnega podjetja zgradili še veliko večjo zgodbo.«

Kdo je Darko Dujič?
Svojo karierno pot pri spletnem gigantu Google je kot Country Business Development Manager za Slovenijo pričel avgusta 2011, z januarjem 2013 se je njegovo delo razširilo na skrb za razvoj poslovanja v regiji Adriatic, v oktobru 2013 pa je prevzel funkcijo Head of Performance za regijo Adriatic.

Tekom svoje kariere je bil Darko med drugim izvršni direktor strateškega trženja in razvoja prodajnih formatov ter CRM v Mercatorju, še pred tem pa direktor GfK Slovenija. Svoje znanje in bogate izkušnje na področju trgovine, večkanalne prodaje, spletnih storitev, analitike in oblikovanja poslovnih modelov stalno deli na številnih poslovnih dogodkih in konferencah v Sloveniji ter Evropi. Februarja 2014 je prevzel tudi funkcijo predsednika Društva za marketing Slovenije.

Kaj je Ceneje.si?
Ceneje.si je vodilni portal, ki uporabnikom na enem mestu omogoča pridobiti vse informacije za najbolj preudaren nakup izdelkov v Sloveniji, Hrvaški in Srbiji. V regiji vsem uporabnikom spleta in mobilnih naprav vsak dan omogoča primerjavo okoli 1 milijona dnevno aktivnih ponudb skoraj 500 spletnih trgovcev ter izbiro med preko 700.000 izdelki v številnih kategorijah. Ceneje.si za potrošnike predstavlja prvo misel pred nakupom in način, kako izbrati najboljšo ponudbo, za podjetja pa enega najpomembnejših kanalov oglaševanja in kvalitetnih virov obiska.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem CENEJE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri CENEJE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Ceneje.si logotip

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem CENEJE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku