Telefoni
05.06.2014 12:17

Deli z drugimi:

Share

Brezžično polnjenje za mobilnike Samsung Galaxy!

Brezžični sistem Luxa2 uporabnikom starejših mobilnikov Samsung Galaxy prinaša možnost brezžičnega polnjenja.
Brezžični sistem Luxa2 uporabnikom starejših mobilnikov Samsung Galaxy prinaša možnost brezžičnega polnjenja.

Danes že marsikateri pametni mobilni telefon višjega cenovnega razreda omogoča brezžično polnjenje. Ker pa so za izjemno priročno polnjene prikrajšani lastniki nekoliko »starejših« mobilnikov, so se pri podjetju Luxa2 odločili za pripravo nadvse inovativne rešitve, ki je bila predstavljena udeležencem obiskovalcem sejma Computex 2014. Njihova rešitev temelji na osnovi cenovno ugodnega brezžičnega sprejemnika, ki se na sila enostaven način prilepi na baterijo združljivih pametnih mobilnih telefonov družine Samsung (Galaxy S4, Galaxy S3, Galaxy Note 3 in Galaxy Note 2). Tovrstne rešitev sicer na trgu obstajajo že dalj časa, vendar je njihova namestitev pogost vse prej kot enostavna in zanesljivost delovanja vprašljiva.

Podjetje Luxa2 je poleg brezžičnega sprejemnika za polnjenje pametnih mobilnih telefonov Samsung družine Galaxy predstavil še dva zmogljiva polnilca, in sicer TX-P1 in TX-200. Model TX-P1 je opremljen z vgrajeno baterijo kapacitete 5.000 miliamperskih ur in razpolaga celo z vmesnikom microUSB za polnjenje običajnih mobilnikov. Čeprav model TX-200 ne razpolaga z vgrajeno baterijo, ta ponuja možnost brezžičnega polnjenja dveh mobilnih naprav hkrati. Nalepka za omogočanje brezžičnega polnjenja pametnih mobilnih telefonov Samsung Galaxy je onkraj luže naprodaj že za preračunanih sedem evrov (v Evropi bo na voljo za okoli 10 evrov), medtem ko sta polnilca TX -200 in TX-P1 vrednotena na preračunanih 44 evrov (v Evropi okoli 60 evrov) oziroma na preračunanih 40 evrov (v Evropi okoli 55 evrov).

Kako se brezžični sprejemnik ter brezžična polnilca TX -200 in TX-P1 podjetja Luxa2 obnesejo v praksi si lahko ogledate na spodnjem videoposnetku oziroma na spletni povezavi bit.ly/Luxa-2.


Prijavi napako v članku