Življenjski slog
04.10.2022 12:31
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Brezrokavnik, ki vas bo (dobesedno) grel v hladnih mesecih

Hladni meseci so vse bližje, pa tudi jeseni znajo biti jutra že precej sveža. Tehnologija nam je lahko v pomoč pri tem, da se bomo lažje odpravili peš v službo ali na popoldanski sprehod.
Foto: HEKKA
Foto: HEKKA

Jakna ali brezrokavnik nas lahko v hladnejših dneh lepo ogrejeta, vseeno pa se včasih težko znebimo “tistega hladnega občutka”. Kako nam lahko pri tem pomaga tehnologija?

Jeseni in pozimi, ko nas malce zazebe, se nam rado toži po poletju. Takrat se toplo oblečemo in moramo hočeš nočeš prehoditi pot do službe, šole ali kamorkoli smo namenjeni.

Brezrokavnik z grelniki ni znanstvena fantastika

Zdaj nam je na pomoč priskočila tehnologija. Brezrokavnik z grelniki ni znanstvena fantastika. V spletni trgovini HEKKA je na voljo za 30,51 €, zdaj je v akciji in ga lahko dobite že za 20,51 € (za to morate vpisati kodo HEKKASI10).

Opremljen je z 9 enotami, ki so razporejene po površini celotnega brezrokavnika in vas prijetno grejejo. Grelniki so na sprednjem in zadnjem delu brezrokavnika ter na vratnem predelu. Na prsnem predelu je gumb za vklop in izklop gretja ter nastavljanje jakosti.

Brezrokavnik vas lahko greje s tremi različnimi stopnjami oziroma jakostmi.

  • Nizka: 25 stopinj Celzija
  • Srednja: 35 stopinj Celzija
  • Visoka: 45 stopinj Celzija

Gretje se napaja preko polnilne baterije (powerbank), ki ni vključena v ponudbo! Brezrokavnik ima USB kabel, na katerega priključite polnilno baterijo, in ga je med pranjem treba pospraviti v žep. Izdelka ne perite v pralnem stroju, saj zahteva ročno pranje. Poleg tega proizvajalec odsvetuje, da uporabljate napajanje, v kolikor je brezrokavnik moker.

Čas uporabe je seveda odvisen od zmogljivosti prenosne polnilne baterije, ki jo boste uporabljali. 10.000 mAh zagotavlja približno 8 ur gretja – oziroma od 6 do 12 ur, odvisno od stopnje jakosti, ki jo boste uporabljali.

V spletni trgovini HEKKA je brezrokavnik na voljo za 30,51 €, zdaj je v akciji in ga lahko dobite že za 20,51 € (za to morate vpisati kodo HEKKASI10). Poštnine vam ne bodo zaračunali, pošljejo pa vam ga s Kitajske. Več si lahko preberete TUKAJ, kjer ga lahko tudi naročite.


Za vse izdelke, povezane z elektroniko, v spletni trgovini HEKKA nudijo brezplačno dostavo. Poleg tega lahko pri nakupu elektronike v vrednosti nad 26 € uporabite kodo HEKKASI10 in prihranite 10 €. Pri vseh elektronskih izdelkih pa lahko uporabite kodo hekka1st0815 in prihranite 3 €


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

DOMINATUS d.o.o.

Ob potoku 40, 1000 Ljubljana, Tel: 041 225 685
Danes je za posel ključno, da vašo spletno stran najde Googlov iskalnik, saj velika večina informacije poišče prav s pomočjo Googlovega iskalnika. Zato je ključnega pomena, da ... Več

RSLukan, Matjaž Lukan s.p.

Pri malem kamnu 11, 1000 Ljubljana, Tel: 051 302 160
Delovanje sodobne družbe je pogojeno z brezhibnim delovanjem računalniških in informacijskih sistemov. Predstavljajte si svet brez tehnologije ali še huje, svet brez ustrezne IT ... Več
Diamantni partner

Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 040 606 710

ZwCAD SLOVENIA

Prečna 9b, 2000 Maribor, Tel: 02 471 12 40
ZwCAD Slovenia pod okriljem podjetja Birocom 2000 d.o.o. ponuja rešitve na področju CAD, CAD/CAM in CAE programske (in strojne) opreme. Več