Strojna oprema
18.02.2008 09:42
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Barvni tisk za ceno črno-belega

Xerox Slovenija je predstavil novi barvni tiskalnik Phaser 8860 z najnovejšo generacijo Xeroxove tehnologije trdovoščenih barv. Zaradi novih tehnologij in cenovnih modelov je novi tiskalnik veliko bolj dostopen, saj prvič v panogi prinaša barvno tiskanje, ki je cenovno primerljivo s črno-belim.

Xeroxov tiskalnik, ki ga je neodvisno analitsko podjetje Better Buys for Business imenovalo za inovativen pisarniški izdelek leta 2007, je zasnovan za skoraj katerokoli podjetje z mesečnim obsegom tiskanja med 1.000 in 10.000 stranmi. Phaser 8860 predstavlja idealno rešitev predvsem za podjetja, ki potrebujejo barvni tiskalnik za natis poslovnih dokumentov.


Phaser 8860

“Uporabniki so nam zaupali, da želijo in potrebujejo visokokakovostno barvno tiskanje za podporo svojemu poslovanju, vendar je bila do sedaj velika ovira ravno cena,” je povedala Ursula Burns, predsednica Xeroxa. “Z osredotočanjem raziskav na razvoj trdovoščenih barv je barvno tiskanje postalo tako cenovno ugodno kot črno-belo, celotni stroški uporabe pa so s tem veliko manjši v primerjavi s podobnimi laserskimi tiskalniki drugih podjetij. Podjetja lahko sedaj izpolnijo svoje potrebe in izkoristijo cenovno ugodne prednosti barvnega tiskanja, ki jih prinašajo Xeroxovi tiskalniki,” je še dodala Burnsova.

Petletni razvoj Xeroxovih strokovnjakov se odraža v novih trdovoščenih barvilih, podobnih voščenkam, ki se nahajajo v tiskalniku. Te sedaj trajajo dlje kot kdajkoli prej, znatno manjša pa je tudi cena tiskanja, saj omogočajo natis večjega števila strani. Če primerjamo ceno naprave in barv je tiskanje s Phaserjem 8860 dvakrat cenejše od enakovrednih laserskih tiskalnikov v panogi. Xeroxova tehnologija voščenih barv prinaša preprostost uporabe, saj uporabniki trdovoščene barve preprosto vstavijo v pladenj v tiskalniku. Tiskalniki pa hkrati varujejo tudi okolje, saj ustvarijo 90 odstotkov manj odpadnega materiala na račun zmanjšane uporabe embalaže.

Novi Xeroxov tiskalnik Phaser 8860 bo pri Xeroxovi mreži pooblaščenih partnerjev na voljo predvidoma marca letos.


Prijavi napako v članku