Strojna oprema
04.10.2006 10:03
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

AOC-jeva prenova vstopnih modelov

Družba AOC International nadgrajuje svoje že tako visoke standarde kakovosti tudi v segmentu vstopnih modelov v svet LCD monitorjev. Uveljavljena modela AOC LM728 in LM928 bosta zamenjala 17- in 19-palčna brata, poimenovana 177Vk ter 197Vk. Cenovno osveščeni uporabniki bodo tako deležni harmonične kombinacije kakovosti, modernega dizajna ter vgrajene tehnologije.

Nova modela se lahko pohvalita z zelo tankim ohišjem, ki ne pripomore zgolj k lepšemu izgledu, temveč odpravlja tudi morebitne prostorske težave uporabnikov. Eleganca monitorjev je še dodatno poudarjena s samim dizajnom, izdelka pa sta odeta v privlačno črno barvno kombinacijo.

Zaslona premoreta kontrastno razmerje 700:1 ter svetilnost 300 cd/m2, kar pomeni, da prikazujeta ostro in barv polno sliko tudi v manj idealnih pogojih in delovnih okoljih. Nizek odzivni čas, proizvajalec navaja 8 ms, ter sloj proti bleščanju naredita dober vtis tako pri igričarjih kot tudi poslovnih uporabnikih. AOC velja pohvaliti tudi za vgradnjo DVI-D vmesnika ter dveh zvočnikov, kar je sicer redkost pri vstopnih modelih. Kot smo pri AOC-ju že navajeni, se lahko tudi modela 177Vk in 197Vk pohvalita z nizko porabo energije, prav tako pa omogočata enostavno stensko montažo.


Prijavi napako v članku