Telefoni
03.05.2016 10:17
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Akcijska kamera Elephone Explorer Pro 4K za super ceno!

Akcijska kamera Elephone Explorer Pro 4K za super ceno!
Akcijska kamera Elephone Explorer Pro 4K za super ceno!

Sicer nas je pred kratkim obšla čudna vremenska fronta, ki je že nekako neprimerna za ta čas v letu.

Vendar to ne spremeni dejstva, da se bližajo topli dnevi in z njimi povezane športne aktivnosti, ki jih še kako radi zabeležimo preko fotoaparatov, mobitelov in seveda tudi akcijskih kamer. Nekako nesporen vladar tega segmenta je seveda podjetje GoPro, ki proizvaja odlične produkte, ki seveda tudi nosijo svojo ceno.

Tokrat si bomo ogledali zelo zanimivo alternativo iz podjetja Elephone, ki nosi ime Explorer 4K. Cenovno se nahaja pod 100€ kar je za kamero z takimi specifikacijami prav gotovo zelo poceni. Tukaj naj omenimo, da osnovni komplet že vključuje vodoodporno ohišje.

Glavne značilnosti kamere Explorer 4K:

  • Čipje: Novatek 96660
  • Kamera: 12 megapikslov s štirimi načini širokokotne kamere 170 / 140 / 110 in 70 stopinj. Največja ločljivost same kamere je 2880 x 2160P. S pomočjo optimizacije programske opreme je možen tudi zajem v formatu 4K. Torej resolucije 4096 x 2160P.
  • Napredna kontrola: Samo kamero lahko kontrolirate preko WiFi povezave na vašem telefonu, pozna pa celo tudi zvočne ukaze, kar pomeni, da se vam je ni treba niti dotikati, ko je čas za akcijo. Zanimivo.
  • Alternativne možnosti uporabe: Poleg vseh možnih adrenalinskih športov je zaradi majhne teže in velikosti odlična tudi za kombinacijo s svojim dronom ali kot nadzorna kamera v vašem avtomobilu.
  • Ekran: Na zadnji strani boste našli 2-inčni ekran, ki vam omogoča takojšnji pregled nad zajetimi posnetki.
  • Spomin: Kamera podpira do 64GB veliko spominsko kartico Micro SDHC.
  • Baterija: Ponuja vam 1050 mAh in možnost zamenjave, kar je odlično, če potrebujete takojšnje podaljšanje avtonomije delovanja

Pri Elephonu so tokrat dokazali, da ni potrebno celo bogastvo za odlično akcijsko kamero. Ponuja nam obilo možnosti uporabe in užitkov ob pregledovanju zajetih posnetkov iz vaših adrenalinskih dogodivščin.

V kolikor želite na naslednji zabavi pri vas doma navdušiti z vašo zadnjo avanturo potem je Elephone Explorer Pro 4K prav gotovo prava odločitev.

Za slabih 100€ bo vaša v spletni trgovini Everbuying.net. (oglasno sporočilo)


Prijavi napako v članku