Avtomoto
11.11.2021 18:00

Deli z drugimi:

Share

V trgovskem centru prišlo do 3 urnega prometnega zamaška

Razlog? Ne, ni bila nesreča, temveč električni avtomobil. Ravno na izhodni rampi se je vozniku Tesle popolnoma izpraznila baterija.
Prometni zamašek tokrat ni nastal na cesti, temveč kar v nakupovalnem središču
Prometni zamašek tokrat ni nastal na cesti, temveč kar v nakupovalnem središču

Za začetek naj vas kar takoj pomirimo, ne, to se ni zgodilo v Sloveniji, temveč v priljubljenem trgovskem centru v središču Londona – Westfield.

Kaj se je pravzaprav zgodilo? Voznik električnega avtomobila priljubljenega proizvajalca Tesla je namreč pozabil napolniti baterije, vozilu pa je pogona zmanjkalo ravno na izhodni rampi, zaradi česar je povzročil več kot 3 urni zastoj.

Kljub temu, da je voznik avto premaknil na stran, v 5. nadstropni garažni hiši, še vedno ni bilo dovolj prostora, da bi ostali vozniki lahko zapustili parkirišče.

V izjavi za javnost je upravitelj trgovskega centra zapisal, da je do “nesreče” prišlo okrog 6. ure popoldan, zaradi prazne baterije v vozilu. Parkirna ekipa je vozniku pomagala premakniti avtomobil do te mere, da je lahko 10 vozil, ki so obstali na rampi, parkirišče tudi zapustili.

Na spletu pa so se kaj hitro pojavili komentarji uporabnikov, da je imel voznik dovolj predhodnih obvestil, da je baterija na ničli in da ga mora priklopiti na polnjenje, saj Tesla voznika o tem tudi obvešča.

In da ne bo pomote, trgovski center ima kar nekaj hitrih polnilnic, ki so brezplačne za vse.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Električni avtomobili


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

REDOLJUB d.o.o.

Skladišče: Pot heroja Trtnika 45, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 070 377 577
Se sprašujete, kje lahko na enem mestu dobite pisarniške potrebščine, opremo in potrošni material? Leta 1990 je podjetje Redoljub začelo z vzdrževanjem redu v slovenskih in ... Več

MORDICOM d.o.o.

Šolska ulica 40, 5250 Solkan, Tel: 05 330 03 60
Skoraj nemogoče je preceniti vpliv rešitev za načrtovanje virov podjetja (ERP) v sodobnem poslovnem svetu. ERP sistemi so nadomestili nepovezane delovne tokove in nezdružljiva ... Več

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več
Diamantni partner

ADM ADRIA d.o.o.

Prvomajska ulica 17, 3000 Celje, Tel: 05 925 19 55
O nas Večina podjetij se ustanavlja zaradi poslovne ideje, prodajnega koncepta ali pa zaradi potrebe po formaliziranju opravljanja poslovnih aktivnosti. Na primeru družbe ADM-Adria, ... Več