Računalništvo, telefonija
16.06.2013 08:25
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

HealthSpark Acai Extreme – naravna in zdrava pomoč pri hujšanju

HealthSpark Acai Extreme formula vsebuje idealno kombinacijo sestavin, ki pomagajo pri hujšanju; acai jagode, zeleni čaj, guarano, krom in Acetil L-Karnitin.
HealthSpark Acai Extreme – naravna in zdrava pomoč pri hujšanju
HealthSpark Acai Extreme – naravna in zdrava pomoč pri hujšanju

Acai jagode so eden najboljših naravnih virov antioksidantov. Pospešujejo metabolične procese in tako pomagajo pri hujšanju. Acai jagode dajejo veliko energije, zato smo manj utrujeni, hkrati pa hitrejša presnova zmanjšuje kopičenje telesne maščobe.

Zeleni čaj upočasnjuje nabiranje odvečne telesne maščobe. Pomaga pri zmanjševanju apetita, normalni presnovi maščob in ohranjanju normalnega metabolizma. Raziskave so pokazale, da ekstrakt zelenega čaja povzroči termogenezo in oksidacijo maščob, s čimer spodbudi metabolizem za 4 %, ne da bi pri tem povečal srčni utrip.


Guarana vsebuje gunaranin, sestavino, ki je podobna kofeinu in deluje stimulativno, ter kofein, ki pomaga pri ohranjanju zadostne ravni energije. Ima pozitiven vpliv na spomin, budnost in vzdržljivost. Ostale laboratorijske študije so pokazale antioksidativne učinke guarane ter vpliv na zmanjšanje števila maščobnih celic, če so guarano kombinirali s konjugirano linolno kislino.


Kromov pikolinat vpliva na zmanjšanje želje po uživanju ogljikovih hidratov in zmanjšuje apetit. Skupaj z inzulinom vpliva na regulacijo metabolizma in ravnovesje glukoze v telesu, zato je izjemnega pomena za ohranjanje zdrave telesne teže oz. za hujšanje.


Acetil L-karnitin vpliva na metabolizem hrane v energijo in tako pomaga pri hujšanju. Acetil-L-Carnitine ima tudi ‘anti-aging’ delovanje, učinek na regeneracijo, pozitiven vpliv na naše rezultate pri športni aktivnosti in pomaga pri izgubi odvečne telesne maščobe.


HealthSpark Acai Extreme je na voljo ekskluzivno v spletni trgovini Vitalia.si. – Oglasno sporočilo


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PREVOZI KLEMEN LIBANOV s.p.

Andreaševa ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 041 621 332
Prevoz, odvoz ali čiščenje Ko iščemo katero koli storitev, je svetovni splet prava zakladnica virov. Prevoz materiala ali čiščenje okolice sta opravili, ki zahtevata veliko ... Več

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več

STUDIO GRAFFIT d.o.o.

Podutiška cesta 92, 1000 Ljubljana, Tel: 01 510 35 70
Studio Graffit Uspešno promocijo podjetja lahko izvedemo na več načinov, preko medijev, spletne strani ali s širjenjem blagovne znamke. Obstaja tudi lažji in bolj praktični ... Več
Zlati partner

Endava PLC

Vilharjeva cesta 46, 1000 Ljubljana,
Endava spreminja odnos med ljudmi in tehnologijo. Pri izkoriščanju prednosti novih poslovnih modelov in priložnosti na trgu pomagamo nekaterim vodilnim svetovnim podjetjem iz ... Več