Računalništvo, telefonija
03.07.2012 18:54

Deli z drugimi:

Share

HP Spectre XT za domače in poslovne uporabnike

HP SpectreXT je izjemen prenosnik Ultrabook, ki zagotavlja vrhunsko izkušnjo in izjemno zmogljivost.
HP Spectre XT za domače in poslovne uporabnike
HP Spectre XT za domače in poslovne uporabnike

Prenosnik HP SpectreXT je izdelan iz najbolj kakovostnih materialov ter se ponaša s povsem kovinskim ohišjem z jasnimi linijami in kontrastno mehko teksturo. Zasnovan je za mobilnost, saj v višino meri le 14,5 milimetrov in tehta komaj 1,395 kg . Opremljen je s 33,8-centimetrskim (13,3-palčnim) zaslonom z ozkim okvirjem. Vključuje disk SSD s kapaciteto do 256 GBin baterijo, ki zagotavlja do osem ur delovanja brez napajanja.Poln nabor vmesnikov, kot so Gigabit Ethernet, USB 3.0 in HDMI, zagotavlja več načinov povezovanja.

HP SpectreXT zagotavlja hitrost, ki jo uporabniki potrebujejo. Izjemno hiter disk SSD mSATA in tehnologija Intel Rapid Start Technology omogočata hiter zagon in prehod iz stanja pripravljenosti. Temelji na najnovejših procesorjih Intel Core ter vključuje tehnologijo Intel Smart Connect Technology, ki med mirovanjem prenosnika samodejno posodablja e-pošto.

HP SpectreXT zagotavlja višjo zmogljivost programske opreme ter vključuje polne različice izdelkov Adobe Photoshop Elements 10 in Adobe Premiere Elements 10. Uporabnikom izdelkov HP Spectre je namenjena posebna telefonska številka za tehnično podporo.

Za varnost zaupnih podatkov in zaščito pred spletnimi grožnjami prenosnik HP SpectreXT vključuje tudi enoletno zaščito Absolute Data Protect, dveletno zaščito Norton Internet Security,ter zaščito Intel Identity Protectionz naprednimi varnostnimi možnostmi.

Zasnovan je za bogato in kakovostno doživetje zvoka, ki jo zagotavlja tehnologija Beats Audio s štirimi zvočniki in priključkom za slušalke.


HP SpectreXT bo predvidoma na voljo konec julija po začetni ceni 1099 EUR.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

iPROM d.o.o.

Šlandrova ulica 4b, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 511 07 50
Digitalna odličnost, ki prepriča iPROM je hiša znanja in izkušenj, ki naročnikom poenostavlja kompleksnost trženja v digitalnem okolju. Pripravljajo, organizirajo in izvajajo ... Več
Zlati partner

MOJA ZAPOSLITEV d.o.o., Optius.com

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 00
Optius.com - Karierni portal za nove čase Karierni portal Optius.com je zaposlitveni portal, namenjen tistim, ki iščejo zaposlitev in tistim, ki iščejo nov kader. ... Več

MA-KO d.o.o.

Tovarniška cesta 2b, 5270 Ajdovščina, Tel: 05 368 11 10
Se sprašujete, kako najti najboljšega ponudnika računalniških sistemov in storitev? Kriteriji dolgoletne izkušnje, kakovostne storitve in zadovoljstvo strank takoj obrodijo ... Več

MAT3, MATEJ BOŽIČ s.p.

Vipavska cesta 2c, 5270 Ajdovščina, Tel: 031 200 701
MAT3 Podjetje MAT3 Matej Božič s.p. je bilo ustanovljeno v letu 2013. Njihov cilj? Postati uspešno podjetje na področju servisa računalnikov, fotografiranja in izdelave spletnih ... Več