Računalništvo, telefonija
17.04.2012 10:08

Deli z drugimi:

Share

Nova serija brizgalnih tiskalnikov Brother

Specialist za tiskanje in upravljenje z dokumenti Brother predstavlja novo serijo večfunkcijskih brizgalnih tiskalnikov za podporo majhnim podjetjem.
Povečajte sojo učinkovitost s tiskalnikom DCP-J925DW
Povečajte sojo učinkovitost s tiskalnikom DCP-J925DW

Najnovejši brizgalni modeli so opremljeni s časovnimi, energijskimi in stroškovno ugodnimi funkcijami, vključno z brezžično povezljivostjo, hitrejšim tiskanjem in LCD-zaslonom, občutljivim na dotik, za lažje upravljanje.

Na izbranih modelih je bila prvič predstavljena tudi možnost tiskanja neposredno na DVD-je, CD-je in Blu-Raye, kar omogoča podjetjem bolj profesionalen zaključek, hitro in enostavno.

Nova serija, na voljo od marca 2012, vključuje tri naprave 3-v-1 (tiskanje, kopiranje in optično branje): DCP-J525W, DCP-J725DW, DCP-J925DW in eno večfunkcijsko napravo 4-v-1(vključno s faksom: MFC-J625DW).

Andrej Zalokar, vodja razvoja trga za Slovenijo in Hrvaško, Brother CEE, komentira: “Naši novi modeli so oblikovani za pomoč podjetjem pri zvišanju produktivnosti in učinkovitosti. Funkcije, kot so obojestransko tiskanje, USB- in N v 1 tiskanje, z izboljšanimi funkcijami za upravljanje z dokumenti kot je združljivost s programsko opremo Paperport in aplikacijo iPrint&Scan, so združene v stilske in kompaktne modele, ki so idealni za majhne pisarne.”

Ključne funkcije nove serije:

– Brezžična povezljivost vseh modelov.

– Hitro tiskanje z 12/10 slik/min, 35 strani/min.

– Neposredno tiskanje na disk za hiter in profesionalen zaključek posla.

– LCD-zaslon na dotik za lažje upravljenje.

N v 1 in obojestransko tiskanje za zmanjšanje porabe papirja.

– Združljivost z aplikacijo iPrint&Scan in Paperport programsko opremo za učinkovito souporabo in upravljanje dokumentov.

Ne prihranite le svojega časa, govorimo tudi o prihranku energije. Zavezanost naravi dokazujeta certifikata Energy Star in Blue Angel..

Za več informacij obiščite www.brother.si


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem BROTHER CEE GmbH
Za več informacij so vam na voljo pri BROTHER CEE GmbH
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

brother_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem BROTHER CEE GmbH? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več
Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več