Računalništvo, telefonija
24.01.2012 20:39

Deli z drugimi:

Share

Philipsov digitalni foto okvir za naše najljubše

Modela Philipsovih digitalnih foto okvirjev SPF4308 in SPF4328 bosta poskrbela, da vam bodo vaši najljubši spomini vsak dan privabljali nasmeh na obraz. Okvirja navdušujeta z modernim izgledom, preprosto uporabo, visoko kakovostjo slike in številnimi funkcijami personaliziranja fotografij. Med 1. in 20. februarjem pa bosta na voljo s 15-odstotnim popustom.
Philips_foto_okvir_SPF4328
Philips_foto_okvir_SPF4328

Philipsova digitalna foto okvirja se zaradi sodobnega dizajna in 20,3 cm (8 palcev) zaslona podata v katerikoli prostor. Model SPF4308 je na voljo v elegantni črni, model SPF4328 pa v brezčasni beli barvi. S formatom 4:3 in z ločljivostjo zaslona 800×600 okvirja zagotavljata ostro sliko, jasne in živahne barve ter naravne barve kože.

Modela se ponašata s kar 512 MB spomina, zato bo uporabnik lahko naenkrat užival kar v okoli 500 slikah HD kakovosti. Oba okvirja podpirata fotografije formata JPEG, opremljena pa sta tudi z režo za vstavljanje spominskih kartic in USB priključkom.

Fotografije lahko opremimo tudi s sporočili oziroma besedilom po lastni izbiri. Za tiste, ki so pri izražanju svojih čustev in misli manj spretni, je na obeh modelih na voljo že nekaj prednastavljenih sporočil, ki jih lahko pripnejo na izbrane fotografije. Izbiramo lahko tudi med desetimi možnostmi prikazovanja slik v obliki kolaža.

S Philipsovim digitalnima foto okvirjema SPF4328 in SPF4308 lahko poskrbimo tudi za prav posebna presenečenja našim najdražjim, saj sta opremljena s funkcijo ‘časovnik’, ki omogoča, da ob posebnih priložnosti, kot so rojstni dnevi, obletnice ali druge posebne priložnosti, nastavijo čas pojavitve izbrane fotografiije in poljubnega posvetila. Da ob gledanju fotografij in obujanju spominov ne pozabimo na čas, sta oba modela opremljena tudi s 15 različicami prikaza ure z zabavnimi animacijami. Preprosto preklapljanje med prikazom ure in fotografij pa je omogočeno le z enim pritiskom na gumb.

Philipsova digitalna okvirja odlikuje tudi energijska varčnost, saj lahko s funkcijo ‘SmartPower’ določimo čas samodejnega vklapljanja in izklapljanja ter na ta način zmanjšamo električno porabo in naš vpliv na okolje. Foto okvirjema je priložen tudi priključek za napajanje.

V času med 1. in 20. februarjem Philips kupcem po vsej Sloveniji podarja 15 odstotkov popusta na vse modele Philipsovih digitalnih okvirjev.

Priporočena maloprodajna cena Philipsovih foto okvirjev SPF4328 in SPF4308 brez popusta je 79,99 eur.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

RITTAL d.o.o.

Letališka cesta 16, 1000 Ljubljana, Tel: 01 546 63 70
Rittal spodbuja inovacije in živi svoje vrednote To je Rittal. Globalni igralec, vodilni inovator, družinsko podjetje in zgleden delodajalec. Rittal zgodba Prihodnost Rittala se je ... Več
Srebrni partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več
Zlati partner

SI SPLET d.o.o.

Ukmarjeva ulica 4, 1000 Ljubljana, Tel: 01 428 94 66
O podjetju Si splet V podjetju Si splet d. o. o. od leta 2001 tržimo varnostne rešitve na področju informacijskih tehnologij. V letu 2003 smo pridobili ekskluzivno partnerstvo ... Več

POINT.ER IT d.o.o.

Dolenji Boštanj 55, 8294 Boštanj, Tel: 07 814 98 00
Osredotočeni s Point.er Kako na enem mestu najti vse, kar potrebujete pri vodenju podjetja ali le v domači pisarni? Point.er it, d. o. o., je podjetje, ki ponuja celotne IT storitve, ... Več