Računalništvo, telefonija
28.10.2011 10:48

Deli z drugimi:

Share

Splet na TV zaslonu

WiDi TV adapter DHD-131 Mainstage
WiDi TV adapter DHD-131 Mainstage

Želite svojim prijateljem na udoben način pokazati posnetek na You Tubu? Nič več se ne boste gnetli okrog majhnega zaslona prenosnika, saj jih lahko s pomočjo D-linkovega WiDi adapterja pokažete kar na televizorju.

Zadnje raziskave podjetja Intel so pokazale, da je že več kot 10 milijonov prenosnikov v svetu opremljenih z brezžično tehnologijo, v prihodnosti pa se pričakuje še povečana rast. Svojim uporabnikom želi D-Link z WiDi tehnologijo zagotoviti popolno doživetje brezžičnosti na velikem ekranu.

»Plug-and-play« tehnologija omogoča uporabniku, da enostavno in varno predvaja vsebine s prenosnega računalnika na Full HD TV zaslonih. Uporabnik lahko na velikem zaslonu gleda svoje fotografije, najljubše filme, predvaja glasbo. Užitki ob filmih in glasbi bodo popolni, saj za kakovost zvoka skrb zvočni sistem 5.1.

Mainstage TV vmesnik je zelo enostaven za vzpostavitev s pomočjo programske aplikacije. Standardni HDMI kabel povezuje adapter s televizijo za instant pretakanje vsebin s prenosnika na TV zaslon. D-Link DHD-131 Mainstage TV adapter zagotavlja zanesljivo in varno WPA/WPA2 brezžično povezavo.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem D-LINK
Za več informacij so vam na voljo pri D-LINK
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

D-Link_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem D-LINK? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OPTIPRINT d.o.o.

Kranjčeva ulica 20, 1000 Ljubljana, Tel: 05 902 58 12
Podjetje Optiprint je leta 2009 uspešno predstavilo poslovni model nudenja cenovno dostopnega in brezskrbnega najema barvnih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav. Uspešno poslovanje ... Več
Zlati partner

Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji

Dimičeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: +386 1 589 81 26
Mastercard Europe SA, Podružnica v Sloveniji, je globalno tehnološko podjetje za plačilne rešitve. Družba je del mreže Mastercard, ki obsega več kot 210 držav in ozemelj po ... Več
Srebrni partner

IPM Skupina, Holding d.o.o.

Dunajska cesta 106, 1000 Ljubljana,

VENUM PC

Cesta Jaka Platiše 18, 4000 Kranj, Tel: 06 999 39 83
Gaming računalniki, kot ste si jih vedno želeli Venum PC je inovativno podjetje, ki se ukvarja s servisom, odkupom in prodajo računalniške opreme. Na njihovi spletni strani ... Več