Računalništvo, telefonija
26.11.2010 11:41

Deli z drugimi:

Share

Prenosniki ThinkPad že šestič zapored najbolj zanesljivi

Prenosniki ThinkPad že šestič zapored najbolj zanesljivi
Prenosniki ThinkPad že šestič zapored najbolj zanesljivi

Lenovo je že šestič zapored osvojil prvo mesto v raziskavi o zadovoljstvu poslovnih uporabnikov z njihovimi IT-rešitvami. Raziskavo vsako četrtletje opravi podjetje Technology Business Research, Inc., (TBR) ki ugotavlja, da so v tretji četrtini leta 2010 poslovne uporabnike prepričali predvsem visoka kakovost izdelave, zanesljivost delovanja ter kratki roki popravil.

“Osredotočamo se na lastnosti, ki so za uporabnike najbolj pomembne. Naši računalniki so izjemno zanesljivi, v primeru kakršnih koli težav pa poskrbimo za čim hitrejšo odpravo le-teh. Poslovni uporabniki se zavedajo, da nakup prenosnega računalnika ThinkPad pomeni nakup računalnika, ki je zanesljiv v daljšem obdobju ne glede na obremenitve, s katerimi ga zalagajo,” je povedal direktor oddelka ThinkPad Marketing Dilip Bhatia.

Prenosniki Lenovo ThinkPad so v svoji zgodovini osvojili že na stotine priznanj za svojo kakovost izdelave in zanesljivost delovanja. Družba je oktobra zabeležila že 60 milijonti prodan prenosnik, s trenutnim globalnim tržnim deležem 16,2 odstotkov na področju prenosnih računalnikov pa je Lenovo dosegel tudi najboljši tržni delež v zgodovini podjetja.

Poslovni uporabniki so raziskovalcem TBR v tretjem četrtletju zaupali, da sta na njihove nakupovalne odločitve najbolj vplivali zanesljivost delovanja ter kakovost storitev podpore, ki sta postali pomembnejši od cene. Uporabniki računalnikov Lenovo cenijo tudi številna vgrajena orodja, s katerimi še pospešujejo poslovanje ter skrbijo za ustrezno vzdrževanje računalnikov ThinkPad oziroma lahko celo sami odpravijo morebitne manjše napake. Dodatno Lenovo skrbi za elektronsko podporo prek forumov tehnične pomoči ter integracije s socialnimi omrežji.

“Že dve četrtletji zapored opažamo dvig zadovoljstva uporabnikov s svojimi računalniki, kar je lepo priznanje za vse proizvajalce. V skupnem seštevku pa je zmagovalec zopet Lenovo, ki po vseh zbranih kriterijih s serijo prenosnih računalnikov ThinkPad ponuja največ zanesljivosti in vrednosti ob pomoči kakovostne uporabniške izkušnje. Prenosniki ThinkPad so tako že šesto četrtletje zapored prva izbira poslovnih uporabnikov,” je povedal predsednik podjetja TBR Jon Lindy.

Raziskava TBR vsebuje mnenja 500 skrbnikov IT v največjih ameriških podjetjih, ki skrbijo za skoraj milijon računalnikov.


Prijavi napako v članku

Povezave

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ALTERNA INTERTRADE d.d.
Za več informacij so vam na voljo pri ALTERNA INTERTRADE d.d.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ALTERNA INTERTRADE d.d.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TRACE BS d.o.o.

Opekarniška cesta 5, 2270 Ormož, Tel: 05 905 23 81
V skupini Trace Solutions, katere del sta Trace BS Poslovne rešitve d. o. o. in Trace IS Informacijske rešitve, se ukvarjajo z razvojem, prodajo in uvajanjem istoimenske programske ... Več
Bronasti partner

AKREDON d.o.o., Toner123.si

Moste 30, 4274 Žirovnica, Tel: 051 392 793
Spletna trgovina Toner123.si V spletni trgovini Toner123.si lahko izbirate med bogato ponudbo originalnih in kakovostnih kompatibilnih tonerjev ali kartuš za tiskalnike svetovno znanih ... Več
Zlati partner

INFO-KOD d.o.o.

Cesta v Gorice 34a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 256 24 99
Skupina INFO-KOD že dvajset let ponuja rešitve na področju avtomatske identifikacije, ki je podlaga za računalniško izmenjavo podatkov. INFO-KOD d.o.o. je eden izmed glavnih distributerjev ... Več

eTAROK, MIROSLAV CIGAN s.p.

Ulica Štefana Kovača 2, 9231 Beltinci, Tel: 041 519 443
Računalniška igra za ljubitelje taroka Življenje se je v zadnjem letu preselilo v naše domove, kjer poleg dela iščemo različne vrste razvedrila. Za ljubitelje igre s tarok ... Več