Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
10.10.2024 13:00
Posodobljeno 5 ur nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Kako izkoristiti Microsoft Copilot v financah? [e-priročnik]

Microsoft Copilot je napredno AI orodje namenjeno uporabi znotraj Microsoft 365 aplikacij. Preverite brezplačen e-priročnik, kako ga izkoristite v finančnem oddelku.

Kaj je Copilot?

Microsoft Copilot je napredno AI orodje, integrirano v Microsoft 365 aplikacije, ki vam pomaga avtomatizirati ponavljajoče se naloge, ustvarjati vsebine in analizirati podatke.

Prednosti uporabe

73% uporabnikov je dejalo, da jim olajša finančno poročanje. Predvsem se izkaže v Excelu z dodajanjem izračunov v stolpce, pretvorbami valut, pogojnim oblikovanjem, razvrščanji, hitrimi vizualnimi prikazi in finančnimi vpogledi.

  • Povečana produktivnost: 70% uporabnikov pravi, da so izboljšali produktivnost.
  • Manj administrativnega dela: 79% uporabnikov pravi, da se jim je zmanjšalo administrativno delo.
  • Prihranek časa: 75% uporabnikov pravi, da jim Copilot prihrani čas pri iskanju informacij.

Uporaba Copilota v financah

Največja prednost uporabe Copilota v financah v primerjavi z ostalimi AI orodji je ta , da lahko moč umetne inteligence uporabljate na svojih podatkih samo znotraj vašega podjetja in v okviru opredeljenih dostopov do podatkov.

Microsoft Copilot lahko izboljša učinkovitost in natančnost finančnih procesov. S pomočjo umetne inteligence Copilot omogoča avtomatizacijo ponavljajočih se nalog, kot so zbiranje podatkov, priprava poročil in analiza finančnih trendov. Poleg tega lahko Copilot pomaga pri napovedovanju prihodnjih finančnih rezultatov, kar omogoča boljše strateško načrtovanje in odločanje.

Preverite brezplačen Crayonov e-priročnik o uporabi Copilota v financah. Našli boste koristne nasvete, kako izboljšati procese in prihraniti čas.

Prvi koraki

Za učinkovito in predvsem varno uporabo Copilota v podjetju je ključna priprava, kdo in katere podatke lahko uporablja, kje je dodana vrednost za podjetje in kako ga uporabljati.

Tehnologija je čudovita, a iskreno … odličen IT se začne s pogovorom, tudi o Copilotu. Pokličite nas na 0597 87 142, ali nam pišite na info.si@crayon.com in pomagali vam bomo pri prvih korakih k uspešni vpeljavi Microsoft Copilota v vašem podjetju.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
umetna inteligenca Copilot

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Crayon
Za več informacij so vam na voljo pri Crayon
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Crayon? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.

Pot k sejmišču 33, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 568 08 00
Špica International je vodilni slovenski ponudnik informacijskih sistemov in rešitev za obvladovanje časa in prostora. Realnega prostora v realnem času! Njihove rešitve vključujejo ... Več

PRANA 3STIL d.o.o.

Opekarniška cesta 15a, 3000 Celje, Tel: 051 807 390
Podjetje Prana 3stil je specializirano za računalniške stortve, kot so razvoj Windows/Linux programske opreme, prodaja, servis in podobno. Več

OBLIKOVANJE.COM

Slovenska ulica 25, 9000 Murska Sobota, Tel: 02 522 14 21
Podjetje Oblikovanje.com je v slovenskem računalniškem prostoru prisotno že od samega začetka. Z več kot 20 leti izkušenj ter s strategijo kakovostnega poslovanja in storitev ... Več
Zlati partner

NEWSROOM SLOVENIJA & ECETERA d.o.o.

Motnica 7a, 1236 Trzin, Tel: 01 600 10 10
Ecetera se je rodila leta 2001. Najprej se je morala spopasti s svojimi prvimi koraki na trgu in se boriti za obstoj v krutem svetu. Iz podjetja je napredovala v podjetje, ki se je ... Več