Slušalke
Življenjski slog
27.09.2024 11:00

Deli z drugimi:

Share

V novo študijsko leto s Sonyjevo tehnologijo

Od naprednih slušalk do zmogljivih zvočnikov in kompaktnih fotoaparatov.

Sony ponuja široko paleto izdelkov, ki lahko študentom olajšajo učenje, hkrati pa poskrbijo za sproščeno preživljanje prostega časa. S svojimi najnovejšimi slušalkami, zmogljivimi zvočniki in kompaktnimi fotoaparati Sony zagotavlja vrhunsko uporabniško izkušnjo, ki omogoča produktivnost skozi ves dan ter brezskrbno zabavo v prostih trenutkih.

Popolni avdio spremljevalci za študij in sprostitev

Sonyjeve brezžične slušalke WH-CH720N in WH-CH520 so zasnovane za vse, ki potrebujejo koncentracijo med učenjem in sprostitev v prostem času. Model WH-CH720N ponuja napredno odpravljanje šumov in do 35 ur delovanja, kar omogoča brezskrbno uporabo v knjižnici ali kavarni. Lažje in kompaktne slušalke WH-CH520 pa nudijo do 50 ur delovanja, kar jih naredi idealne za vsakodnevno uporabo na poti med predavanji. Na voljo so tudi v različnih barvnih odtenkih, ki mladim omogočajo izražanje svojega sloga.

Oživite zabavo na študentskih dogodkih 

Ko pride čas za sprostitev in druženje, zvočnik Sony SRS-XV800 zagotavlja izjemno kakovost zvoka za vse priložnosti – od manjših druženj v sobi do večjih zabav. Zahvaljujoč Omni-directional Party Sound tehnologiji in 25 uram delovanja bo zvočnik poskrbel za vrhunsko zabavo kjerkoli na kampusu. Vgrajena kolesa in ročaj omogočajo enostavno prenašanje, funkcija karaoke pa bo še dodatno popestrila vsako druženje​. 

Za ljubitelje globokih tonov in udarnega ritma 

Sonyjeva nova ULT linija je ustvarjena za tiste, ki obožujejo močan zvok in intenzivno glasbeno izkušnjo. Zvočniki ULT TOWER 10, ULT FIELD 7 in ULT FIELD 1 prinašajo globoke base in vrhunsko kakovost zvoka, ki poskrbi za pravo festivalsko vzdušje, ne glede na to, ali gre za manjša druženja ali velike študentske zabave. 

Ujemite vsak trenutek s Sonyjevim fotoaparatom za ustvarjalce vsebin

Za vse študente, ki radi ustvarjajo vsebine, je fotoaparat Sony ZV-E10 II popolna izbira. Idealen je za vloge, fotografiranje študijskih projektov ali ustvarjanje vsebin za družbena omrežja. S 26MP senzorjem Exmor R™ in možnostjo snemanja videoposnetkov v 4K zagotavlja vrhunsko kakovost slike, medtem ko njegova kompaktna in lahka zasnova omogoča, da ga lahko vzamete povsod.

Ob nakupu modela ZV-E10 II lahko študenti v okviru Sonyjeve akcije študentskega vračila kupnine izkoristijo posebno promocijo in prihranijo 100,00 EUR.

Popolnoma brezžična svoboda s Sonyjevimi novimi ušesnimi slušalkami

Sonyjeve WF-C700N brezžične ušesne slušalke so ustvarjene za aktivne študente, ki so nenehno v gibanju. Z do 15 urami delovanja in tehnologijo za odpravljanje šumov so odlična izbira za poslušanje glasbe med učenjem, na poti med predavanji ali med telovadbo. S svojim elegantnim dizajnom in udobnim prileganjem so popoln pripomoček za vsakega študenta, ki ceni stil in udobje.

Okolju prijazna zasnova za trajnostno prihodnost

V skladu s Sonyjevo zavezanostjo trajnostnemu razvoju so vsi izdelki zasnovani z mislijo na okolje. Vključujejo reciklirane materiale in embalažo brez plastike, kar odraža Sonyjevo prizadevanje za zmanjšanje vpliva na okolje​.

Študentsko vračilo kupnine do 500 EUR

Študenti lahko izkoristijo posebno promocijo delnega vračila kupnine za izbrane fotoaparate, objektive in dodatno opremo. Promocija velja za nakupe opravljene med 1. julijem 2024 in 30. junijem 2025 pri izbranih ponudnikih. Vračilo kupnine znaša do 500 EUR, odvisno od izbranih izdelkov. Za več informacij o promociji obiščite www.sony.si.

Cene in razpoložljivost

Vsi izdelki bodo na voljo jeseni, ravno pravi čas za začetek novega študijskega leta. S širokim naborom cenovnih možnosti, ki ustrezajo različnim študentskim proračunom, Sonyjeva ponudba zagotavlja, da bo vsak študent opremljen z najnovejšo tehnologijo za uspeh pri študiju in sprostitev v prostem času.

Za več informacij obiščite www.sony.si.

KONEC

O podjetju Sony CorporationSony Corporation je vodilno podjetje na področju zabave, tehnologije in storitev. Z vizijo, da navdihne ustvarjalnost in radovednost, Sony še naprej ponuja inovativne izdelke, ki izboljšujejo življenja ljudi. Za več informacij obiščite www.sony.net.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Sony slušalke

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji
Za več informacij so vam na voljo pri Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Računalniške storitve mITch, Mitja Mihelič s.p.

Čolnarska ulica 3, 1310 Ribnica, Tel: 05 125 8575, 051 258 575
Ali vaše podjetje potrebuje oddelek za IT? Nekoč dostopne le za velike korporacije, danes so IT funkcije na voljo podjetjem vseh velikosti po zaslugi računalništva v oblaku in ... Več

S-GRAF d.o.o.

Jarška cesta 7, 1230 Domžale, Tel: 01 721 91 70
O podjetju S-GRAF d.o.o. S-GRAF d.o.o. je eno izmed vodilnih podjetij na trgu tiskarskih storitev. Naročnikom nudijo kakovostne rešitve in nenehen razvoj na področju tiskanja. ... Več

PLANET GV d.o.o.

Likozarjeva ulica 3, 1000 Ljubljana, Tel: 080 33 44
V podjetju Planet GV posameznikom in podjetjem v Sloveniji pomagamo do novih znanj in boljših poslovnih rezultatov. Živimo in delujemo v skladu s svojim sloganom »Povezujemo priložnosti«. Bogati ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več