Življenjski slog
19.08.2024 13:00

Deli z drugimi:

Share

Predprodaja Crypto All-Stars je v 48 urah zbrala 300 tisoč dolarjev – je $STARS najboljši memecoin v 2024?

Novi meme kovanec Crypto All-Stars ($STARS ) je v predprodaji že precej odmeven, saj je v zadnjih 48 urah zbral več kot 300 tisoč dolarjev. 

Novi meme kovanec Crypto All-Stars hitro pritegne pozornost vlagateljev pametnega denarja, zahvaljujoč inovativnemu „ekosistemu MemeVault“, prvemu enotnemu programu za staking na svetu.

Imetniki vseh najboljših meme kovancev – kot sta Pepe in Dogecoin – lahko zastavijo svoje kovance in zaslužijo privlačne nagrade za staking.

Zaradi te edinstvene uporabnosti in velikega zgodnjega povpraševanja so nekateri strokovnjaki kovanec $STARS že označili za naslednji 10-kratnik meme kovanca. 

Crypto All-Stars – prvi enotni ekosistem za staking na svetu

V poročilu projekta je Crypto All-Stars predstavljen kot „meme kovanec stoletja“, ki združuje vse najboljše meme kovance v en sam žeton in platformo. 

Njegov prihajajoči program stakinga MemeVault je namreč prvi tovrstni program, ki vsem imetnikom vrhunskih meme kovancev omogoča pasivni zaslužek v žetonih STARS. 

V MemeVaultu bo mogoče staviti na PEPE, DOGE, SHIB, FLOKI, BRETT, MOG, LADYS, TURBO, TOSHI, COQ in BONK od prvega dne začetka delovanja. V poročilu je navedeno, da bo kmalu dodanih še več meme kovancev.

Vendar bodo imetniki žetonov STARS prejeli največje možne nagrade za staking, in sicer 3-kratnik nagrade, ki je na voljo za staking kateregakoli drugega žetona. 

Kupcem v predprodaji sploh ni treba čakati na začetek prodaje MemeVault. Že zdaj lahko zastavijo svoje kovance in si prislužijo nagrade za staking po veliko višji stopnji nagrajevanja od industrijskega standarda. Trenutna stopnja nagrajevanja na primer presega 5000 %. 

Vendar se bo ta odstotek sčasoma zmanjšal, da bi nagradil zgodnje kupce in vlagatelje. Preverite najnovejšo stopnjo nagrajevanja na spletnem mestu Crypto All-Stars. 

Ali je Crypto All-Stars zakonit?

Razvojna ekipa Crypto All-Stars je dala prednost ponudbi varne naložbene poti in odpravi vseh večjih varnostnih težav. 

Njen MemeVault bo na primer redno revidiran, da se odpravi tveganje kakršne koli varnostne kršitve. 

Podobno je tudi samo pogodbo za žetone STARS že revidiral Coinsult, revizijsko poročilo pa je na voljo na spletni strani projekta. Revizija razkriva, da novi meme kovanec nima nobenih ranljivosti ali tveganj centralizacije. Posebej poudarja, da žeton ni medena točka ali da nima visokih prodajnih provizij. 

Nazadnje, Crypto All-Stars ima pregledno, na skupnost osredotočeno tokenomiko. Noben del zaloge žetonov STARS ni bil dodeljen ekipi razvijalcev ali kakršni koli zasebni prodaji. 

Pravzaprav je bilo 70 % ponudbe že rezerviranih za vlagatelje – 20 % je na voljo v predprodaji, 25 % za predprodajni staking in 25 % za ekosistem MemeVault. Drugih 20 % žetonov je bilo dodeljenih za tržna prizadevanja projekta, preostalih 10 % pa je bilo rezerviranih za likvidnost CEX/DEX. 

Ali je STARS naslednji meme kovanec z 10x rastjo?

Crypto All-Stars bo začel izvajati prvi enotni program za staking na svetu. Zato ni presenetljivo, da med vlagatelji s pametnim denarjem ustvarja precejšen razburjenje, nekateri pa ga označujejo celo za naslednji donosen meme kovanec.. 

Optimizem, ki spremlja projekt STARS, ni presenetljiv. Trg kriptovalut je na pragu novega bikovskega vzpona, glede na to, da bo Federal Reserve septembra znižal obrestne mere. Po takem scenariju bo povpraševanje po novih meme kovancih veliko, saj bodo vlagatelji lovili 10- do 100-kratne donose. 

Zdi se, da je Crypto All-Stars s svojim inovativnim programom stav in tokenomiko, osredotočeno na skupnost, v idealnem položaju, da po svojem IEO doživi močno rast. 

Zgodnji kupci v predprodaji lahko zaslužijo največje donose, glede na to, da je STARS trenutno na voljo po znižani ceni. Zainteresirani kupci lahko obiščejo spletno stran cryptoallstars.io in za nakup meme kovanca uporabijo pripomoček za trgovanje na prostem trgu. Zamenjajo lahko ETH, BNB, USDT ali uporabijo bančno kartico. 

Vlagateljem svetujemo tudi, da sledijo računoma projekta na X in Telegramu, da bodo na tekočem z najnovejšimi posodobitvami. 

Obiščite predprodaja Crypto All-Stars


Vsebina članka ni predmet finančnega svetovanja ali priporočilo za nakup/prodajo kriptovalut. Vse informacije so podane izključno v izobraževalne namene. Omemba posamičnih investicijskih instrumentov, kriptovalut, delnic, skladov, plemenitih kovin, je lahko vključena le zaradi opisa ideje ali izobraževalnih namenov. Podjetje Finixio ne priporoča posamičnih finančnih instrumentov in ni finančni svetovalec, borzni posrednik ali registrirani investicijski svetovalec.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem CryptoPR.
Vas zanima več iz te teme?
kriptovalute


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808
Zlati partner

Brown Bear Team (BBT)

Gmajna 16, 1236 Trzin, Tel: 01 5622665
POSLOVNA linija – najboljši računalniki posameznega proizvajalca Računalniki iz POSLOVNE linije so tisti, na katere se lahko zanesemo, saj gre za izdelke najvišje kakovosti ... Več
Zlati partner

SIDERA d.o.o.

Ulica Gradnikove brigade 11, 1000 Ljubljana, Tel: 031 777 790
O PODJETJU Sidera, ki v latinskem jeziku pomeni zvezda in je nastala v želji, da bi njena ustanoviteljica Urška Ambrož svoje dolgoletno delo v medijih združila s kreativno žilico, ... Več

tinaLILIPUT – grafično oblikovanje

Mariborska cesta 82, 2312 Orehova vas, Tel: 031 343 481
Grafično oblikovanje je pomembno orodje, ki izboljša komunikacijo z drugimi. Služi za posredovanje vaših idej na način, ki ni le učinkovit, ampak tudi eleganten. Preprosto povedano, ... Več