Življenjski slog
17.10.2023 15:15

Deli z drugimi:

Share

Prenosni projektor Wanbo TT znižan na 200 €

Prenosni projektorji so revolucionirali način predstavljanja in zabave na poti, saj združujejo udobje, vsestranskost in tehnologijo. Njihova lahka zasnova in enostavnost uporabe omogočata posameznikom in podjetjem, da izvedejo impozantne predstavitve ali ustvarijo kino izkušnjo kjer koli, ne da bi pri tem žrtvovali kakovost ali funkcionalnost. Na spletni strani GeekBuying lahko najdete prenosni projektor Wanbo TT za samo 199,99 €. Uporabiti morate promocijsko kodo NNNWANBTT.

Glavne značilnosti

Wanbo TT je izjemno zmogljiv prenosni projektor, ki prinaša vrhunsko sliko in številne napredne funkcije. Certificiran za Netflix in z delovanjem na platformi Linux, predstavlja idealno rešitev za ljubitelje filmskih vsebin in igralcev. Svetilnost projektorja znaša 650 ANSI lumentov, kar omogoča kristalno čisto sliko z živahnimi barvami. Najljubši prizori iz filmov in iger bodo prikazani v izjemnih vizualnih podobah.

Wanbo TT že vključuje prednameščene aplikacije, kot so Netflix, Amazon Prime Video in YouTube, ter podporo za Widevine L1, kar zagotavlja izjemno ločljivost in dostopnost do najljubših vsebin v odlični kakovosti. Ena od ključnih lastnosti projektorja je samodejno ostrenje, ki uporablja algoritme umetne inteligence. Slike se ostrine v nekaj sekundah, kar zagotavlja takojšnje uživanje v ostrini brez potrebe po ročnem nastavljanju. Wanbo TT ima tudi 9-smerni žiroskop, ki zagotavlja, da so slike vedno ostre, ne glede na kot gledanja.

S projektorjem lahko uživate v izjemni ločljivosti 1080P in tehnologiji HDR 10. Ločljivost 1920 * 1080 poveča kontrast in izboljša barvno reprodukcijo, pri čemer prikazuje 2,07 milijona slikovnih pik z razmerjem prikaza 16:9. Tehnologija HDR 10 omogoča sliko, ki je dvakrat svetlejša, s povečanim kontrastom in paleto barv z več kot milijardo odtenkov.

Wanbo TT uporablja zmogljiv štirijedrni procesor Mediatek MTK9266, ki ga spremljata 1 GB RAM-a in 8 GB eMMC pomnilnika. Ta kombinacija zagotavlja gladko delovanje, ne glede na to, ali ga uporabljate v pisarni, doma ali celo v šoli. Projektorski sistem je zasnovan tako, da hrup ostaja pod 30 dB, kar pomeni, da bo hrup projektorja komaj opazen, tudi po dolgih urah uporabe.

Več izveste TUKAJ in na našem testu projektorja Wanbo TT.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Sony Europe B.V., podružnica v Sloveniji

Dunajska cesta 156, 1000 Ljubljana, Tel: 01 888 8761
Sony Europe B.V. je multinacionalno podjetje za elektroniko s sedežem v Tokiu na Japonskem. V Evropi deluje prek svoje evropske podružnice Sony Europe B.V., ki je prisotna v več ... Več

Seyfor d.o.o.

Cesta Goriške fronte 46, 5290 Šempeter pri Gorici, Tel: 05 393 40 00
Poslovni računalniški programi za javni sektor, podjetje, zasebnike ali obrtnike Saop je leta 1987 med prvimi v Sloveniji ponudil programsko opremo in je danes eden izmed vodilnih ... Več
Zlati partner

FIŠ – FAKULTETA ZA INFORMACIJSKE ŠTUDIJE

Ljubljanska cesta 31a, 8000 Novo mesto, Tel: 07 373 78 84, 07 373 78 70
Sodobni študijski programi, možnost virtualne udeležbe na vseh predavanjih in vajah FIŠ je prva in edina javna fakulteta v Novem mestu, ki ponuja tako brezplačen redni ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več