Računalništvo, telefonija
28.01.2009 13:25
Posodobljeno 15 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zakaj obračune plač zaupati podjetju SWTOOLS d.o.o. ?

Gospodarski analitiki že nekaj časa napovedujejo težke čase. Racionalizacija poslovanja, nižanje stroškov in optimizacija resursov – to bodo ali so že ključne teme v podjetjih. Ena od zelo učinkovitih možnosti za racionalizacijo poslovanja je tudi prehod na zunanje izvajanje vseh storitev, ki niso del glavne dejavnosti podjetja, s katero ustvarja dodano vrednost. Med takimi storitvami oziroma procesi je tudi obračun plač – zamudno in včasih kompleksno administrativno opravilo, ki pa ima v podjetji relativno pomembno vlogo. Zaradi tega vedno več podjetij prepušča to opravilo zunanjim izvajalcem. Največkrat so to podjetja, ki imajo zunanje računovodstvo in tudi obračun plač v sklopu storitev računovodskega servisa. Podjetje SWTOOLS d.o.o. pa je specializirano samo za področje obračuna plač in opravlja to storitev s pomočjo lastne programske opreme, zato vam na tem področju lahko ponudi bolj kvalitetno storitev za nižjo ceno neodvisno od oblike organiziranosti računovodske funkcije v podjetju.

7 RAZLOGOV ZAKAJ STORITEV OBRAČUNA PLAČ ZAUPATI PODJETJU SWTOOLS D.O.O.

STROŠKI IN KAKOVOST
Optimizirani procesi, ekonomija obsega in program nenehnega izboljševanja storitev nam omogočajo bolj učinkovito in gospodarno izvajanje del pri obračunu plač in posledično dolgoročno znižanje stroškov ob zviševanju kakovosti izvajanja storitev.

ČAS IN VIRI
Sproščanje vaših človeških virov in njihovo preusmerjanje na osnovne dejavnosti podjetja, ki prinašajo višjo dodano vrednost.

ZAKONODAJA
Prepustite našim izkušenim in usposobljenim strokovnjakom zamudno preverjanje in iskanje interpretacij neprestano spreminjajoče se zakonodaje.

IZKUŠNJE IN ZNANJE
Ne izgubljajte časa s periodičnimi operativnimi dogodki, kot je poročanje državnim institucijam. Naši strokovnjaki se s tem ukvarjajo vsak dan in obvladajo reševanje potencialnih zapletov.

ZAUPNOST
Garantiramo zaupnost podatkov o plačah in omogočamo zanesljivo tajnost plač pri naročniku.

VARNOST
Zagotavljamo varnost in celovitost osebnih podatkov na višjem nivoju, kot ga predpisuje zakonodaja.

SINERGIJA
Pridobili boste zanesljivega in strokovno podkovanega partnerja, ki nenehno spremlja vse novosti s področja plačnih sistemov in vam je pripravljen ponuditi poleg vedno ažurne storitve obračuna plač in drugih dohodkov tudi dodatno strokovno pomoč in svetovanje.

TRADICIJA
Začeli smo leta 1992 in zelo hitro ugotovili, da je področje obračuna plač kompleksno opravilo, ki je dokaj slabo pokrita tržna niša. Dela smo se lotili z željo, da bi naredili najboljši program za obračun plač v Sloveniji. Naredili smo ODOH, ki je deloval v dobrem starem DOS-u in se izvrstno obnesel. Zato smo se specializirali izključno za to področje in začeli tudi z izvajanjem storitve obračuna plač. Naraščajoča kompleksnost, ki je posledica tranzicije naše države oziroma družbe in pogoste drastične spremembe zaradi nenehnih prilagoditev zakonodaje in razvoja tehnologije – vse to je potrdilo pravilnost naše odločitve. K našemu uspehu je pripomogla tudi usmerjenost gospodarstva k dobičku, ki podjetja spodbuja k racionalizaciji poslovanja. Seveda nismo spali na lovorikah, naše storitve in procese smo neprestano izboljševali, sledili smo razvoju tehnologije in pravočasno uvajali novosti v našo programsko opremo. Prav tako smo pravočasno prilagajali logistiko vsem zahtevam tako zakonodaje kot naročnikov. V dobrih 15 letih smo si nabrali kopico izkušenj, tudi s področja t.i. kadrovskih agencij, ki se pri obračunavanju plač srečujejo s posebno zahtevnimi problemi (fluktuacija v zaposlovanju, podatkovna logistika, količina podatkov). Danes lahko ponosno in samozavestno trdimo, da smo na področju zunanjega izvajanja obračuna plač najboljša izbira.

RAZVOJ IN STORITVE
Imamo razvojni oddelek (programska oprema za obračun plač) in oddelek za izvajanje storitve (outsourcing). Njuno sodelovanje ustvarja prepotrebno sinergijo za uveljavljanje in vzdrževanje visoke kvalitete tako pri programski opremi kot izvajanju storitve. Ker imamo lastni razvoj, smo pri izvajanju storitve zmožni do potankosti ustreči specifičnim zahtevam in potrebam naših naročnikov. To dokazujejo, npr., priprava temeljnice za uvoz v kateri koli računovodsko-poslovni programski paket ali pa dodatne analize in pregledi obdelanih podatkov za naročnike s specifičnimi zahtevami. Naši informatiki imajo potrebne izkušnje in znanje, zato lahko hitro in učinkovito ponudimo rešitev za vsako posebno željo naročnika.

“ALL INCLUSIVE”
Pojem obračun plač zajema cel spekter storitev in je lahko različno interpretiran. Mi ponujamo celostno storitev, ki zajema: obračun plač v ožjem pomenu; obračun drugih dohodkov, kot so nagrade, dividende, sejnine, pogodbeni honorarji; pripravo refundacijskih zahtevkov; komunikacijo z upniki in bankami; simulacije kalkulacij; dodatne analize podatkov; letne obdelave; svetovanje in strokovno pomoč pri posodobitvi sistema plač. Nabor opravil, ki sestavljajo storitev obračuna plač, je odvisen od naročnikovih zahtev in želja. Naši prednosti sta znanje in zmožnost organiziranja storitve tako, da ima naročnik s tem kar najmanj dela in stroškov. Dokaz za to je izjemno zadovoljstvo naših naročnikov.


Prijavi napako v članku

Povezave



Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več
Zlati partner

ADVANT d.o.o.

Cesta na Brdo 119a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 470 00 00
Podjetje ADVANT d.o.o. je z vami že od leta 1998. Naše osnovno poslanstvo je biti vodilni graditelj informacijsko komunikacijske infrastrukture. Aktivnosti, ki jih povezujemo ... Več
Zlati partner

NLB d. d.

Trg republike 2, 1000 Ljubljana, Tel: 01 477 2000
Dobro delujoč finančni sistem je temelj sodobnega gospodarstva in banke pri tem opravljajo pomembno družbeno funkcijo. Banke morajo biti zmožne posojati denar potrošnikom in podjetjem ... Več