LinkedIn
05.04.2022 09:36
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

LinkedIn najavil LinkedIn Dating, Hrvati med prvimi uporabniki

Prvi mož LinkedIna za poslovno povezovanje se je odločil za velik korak naprej. Po vzoru Facebook Datinga tudi LinkedIn uvaja svojo različico s podobnimi funkcionalnostmi.

Lahko rečemo, da smo na ta korak že dolgo čakali. LinkedIn je bil vedno dokaj sramežljiv glede novih funkcionalnosti, vendar so po pogumnem koraku z LinkedIn Stories očitno ugotovili, da morajo poskusiti tudi z LinkedIn Dating.

Res je, LinkedIn Stories so ugasnili že manj kot eno leto po predstavitvi, natančneje poleti 2021, vendar Bryan Broslansky, glavni izvršni direktor podjetja meni, da ima Dating veliko bolj realne možnosti za preživetje na LinkedInu: “Želimo, da LinkedIn postane platforma, ki povezuje kolege, sodelavce in tekmece na nov način.”

LinkedIn Dating naj bi sredi aprila začel s pilotnim obdobjem. Prve države, ki bodo lahko poskusile novo možnost, bodo”najbolj goreči” oziroma najbolj čustveni narodi, kar po več svetovnih študijah vključuje okoli 20 držav. Med drugim bodo v prvi fazi na vrsto prišle Mehika, Kambodža, Španija, Francija, Filipini, Irak in Hrvaška.

Pri tistih, ki bodo lahko preizkušali nove možnosti, se bo prikazala modra vrstica v glavi LinkedInovega spletnega vmesnika, kjer bodo povabljeni k ogledu videoposnetka o tem, kaj prinaša nova funkcionalnost in kako jo uporabljati. S to spremembo bodo uporabniki na svojih LinkedIn profilih lahko prilagodili svoj poklicni in zasebni status pa tudi filtre, kakšne poslovne in zasebne partnerje iščejo.

LinkedIn doslej ni želel razkriti več o tem, ali bodo ljudje lahko na enak način dodali v svoj profil tudi svojo spolno usmerjenost in politično opredeljenost, vendar za to obstaja možnost glede na to, da je Broslansky napovedal osredotočenje tako na zasebne kot poslovne stike. Nekateri tuji novinarji predvidevajo, da bodo te možnosti vidne le tistim, ki se bodo z njihovo objavo strinjali in tistim iz iste skupine (orientacija/usmerjenost). Če torej teh podatkov ne boste delili, ne boste mogli videti podatkov ostalih uporabnikov.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
LinkedIn


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več
Srebrni partner

VERLAG DASHOFER d.o.o.

Dunajska cesta 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 434 55 90
Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna že 15 let. V založbi svetujejo podjetjem na njihovi poslovni poti: ponujajo aktualne in preverjene informacije ter kakovostno svetovanje ... Več

ARTIO PRINT & DESIGN

Cerkvenjak 13, 2236 Cerkvenjak, Tel: 031 538 000
Storitve tiska po meri sodobnega naročnika Pomislite na naslednje: iščete ponudnika za tisk letakov, brošur ali vizitk, storitev, ki jo v visoko konkurenčnem okolju potrebujemo ... Več
Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več