Telefoni
Telefonija
28.12.2021 07:44
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Xiaomi predstavlja največje adute letošnjega leta

Xiaomi tudi ob koncu leta ne popušča. Telefoni tega priznanega kitajskega proizvajalca so brez dvoma med najbolj zaželenimi napravami letošnjega leta in so, mimogrede, lahko odlično darilo.

Če izpostavimo telefone, ki se jih ne bi branil prav noben uporabnik mobilne telefonije in bi jih z veseljem razkazovali prijateljem, so to Xiaomi 11 lite 5G NE, Xiaomi 11T in Xiaomi 11T Pro. Paradni konji Xiaomija, ki to niso postali po naključju. O procesorjih ni treba izgubljati besed, saj so opremljeni z najnovejšimi procesorji podjetja Snapdragon oziroma Mediatek. Da se med delom ali prostim časom, preživetem na telefonu, ne bo zatikalo, pri omenjenih telefonih skrbi od 6 GB do 12 GB delovnega pomnilnika (RAM), kar je dovolj za še tako zahtevne ljubitelje mobilne telefonije. Odvisno od različice, ponujajo od 128 do 256 GB prostora za shranjevanje podatkov. V nadaljevanju sledijo različice, vsaka z nekoliko prilagojenimi specifikacijami in vsaka je posebna v najboljšem pomenu besede. Pojdimo po vrsti od najšibkejšega, ki si sicer te besede ne zasluži, saj gre za visoko zmogljivo napravo, do Xiaomi 11T Pro, ki je prava pošast in se ne ustraši še tako zahtevnih nalog.

11 lite 5G NE

Samo eden je Xiaomi 11 Lite 5G NE, ki je prav zaradi svojih karakteristik eden najbolj priljubljenih pametnih telefonov. Ker je izjemno tanek in lahek, je Xiaomi 11 Lite 5G NE odlična izbira za uporabnike, ki iščejo vrhunski eleganten pametni telefon z inovativnimi funkcijami za ustvarjalnost. Xiaomi 11 Lite 5G NE se s svojimi karakteristikami postavlja na raven paradnega konja v tankem in lahkem ohišju.

Xiaomi 11 Lite 5G NE razkriva elegantno, a presenetljivo estetiko. Njegovo ohišje je debelo le 6,81 mm in tehta 158 g. Zahvaljujoč 6,55-palčnemu zaslonu AMOLED DotDisplay, 10-bitni podpori TrueColor in Dolby Vision®, Xiaomi 11 Lite 5G NE omogoča resnično osupljivo kakovost slike z živahnimi barvami, neverjetno svetlostjo, kontrastom in s čudovitimi podrobnostmi.

Xiaomi 11T: vrhunsko ustvarjanje video vsebin

Xiaomi 11T poveča vašo ustvarjalnost in storilnost. S trojno kamero visoke ločljivosti omogoča ustvarjanje »Filmske čarovnije«. Pametni telefon snemalne funkcije združuje s svojimi kinematografskimi načini le z enim klikom, kot so Time Freeze, Night Time-Lapse, Magic Zoom in druge vrste posnetkov, medtem ko celo najtišji zvok kinematografsko obudite z načinom Audio Zoom. Xiaomi 11T z AMOLED zaslonom omogoča osupljivo ostrino in kristalno jasnost slike z več kot milijardo barvami, hkrati pa s funkcijami za zaščito oči omogoča varnejšo uporabo najsodobnejše tehnologije. Skrb, da bi zaradi urejanja posnetkov ali snemanja ostali z baterijo na 0 % je odveč, saj novi Xiaomi 11T omogoča turbo polnjenje, ki doseže 100 % napolnjenost v samo 36 minutah.

Xiaomi 11T PRO: ultimativni telefon za ustvarjanje filmov

Ne le da je Xiaomi 11T Pro sam po sebi izjemno zmogljiv, ima tudi zmogljivo trojno kamero. Lahko bi mu rekli kar pravi kinematografski stroj, ki ne bi bil popoln brez osupljivega, trpežnega in odzivnega zaslona. Z Dolby Vision lahko uporabniki uživate v ultra živahnih barvah, v neverjetni svetlosti in bogatih kontrastih. Zaslon vsebuje tudi številne funkcije za zmanjšanje vpliva na oči, ki ščitijo uporabnike pred naprezanjem. Kinematografski Xiaomi 11T Pro pa je dosegel še en mejnik s high refresh vgrajeno tehnologijo s 120 Hz osveževanja zaslona. Xiaomi HyperCharge s 120 W omogoča 100-odstotno napolnjenost telefona v samo 17 minutah in uporabnikom daje več časa, da sledijo svoji ustvarjalnosti.

Več preverite na spletni strani mi-store.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Xiaomi Xiaomi 11T Pro Xiaomi 11 Lite 5G NE

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Idealia Pro d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Idealia Pro d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Idealia Pro d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.




Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

M-SISTEM d.o.o.

Pot na Drenikov vrh 12, 1000 Ljubljana, Tel: 041 693 934
Nov IT sistem, bodisi strojni ali programski, je lahko velika naložba. Da bi jo karseda najbolje izkoristili, je pomembno, da izberete pravega IT dobavitelja in ponudnika programskih ... Več

BILAZ d.o.o.

Sedejeva ulica 8, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 19 00
Ponudba kakovostnih storitev s kvalitetnimi materiali in "brand name" računalniškimi blagovnimi znamkami jih uvršča v sam vrh tovrstnih ponudnikov. Cenovna politika podjetja je ... Več

ARCHUS.SI d.o.o.

Cankarjeva ulica 9c, 6000 Koper/capodistria, Tel: 070 890 096
O podjetju Archus.si  ARCHUS.SI d.o.o. je podjetje iz Kopra. Kot prvi v Sloveniji so leta 2008 oz. 2009 začeli ponujati nekaj aktualnih in zanimivih produktov nove tehnologije, kot ... Več

CDS COM d.o.o.

Pot k sejmišču 30, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 01 580 96 50
Podjetje CDS COM d.o.o. je na slovenskem trgu prisotno že več kot 30 let. Prepoznavno je kot kvaliteten distributer in serviser strojne opreme za potrebe digitalnega tiska. Poleg ... Več