Operacijski sistemi
02.08.2016 15:10

Deli z drugimi:

Share

94% Applovih uporabnikov je zadovoljnih?

94% Applovih uporabnikov je zadovoljnih?
94% Applovih uporabnikov je zadovoljnih?

Kot kažejo podatki Wristlyja, bi naj bilo s pametno uro Apple Watch zadovoljnih ogromno uporabnikov, ki že nestrpno pričakujejo OS 3. Tako zelo so nestrpni, da ne želijo predlagati svojim prijateljem zdajšnjega nakupa, saj naj bi nova verzija programske opreme neprimerljivo izboljšala prejšnjo, za kar pa se po mnenju uporabnikov splača počakati.

Kljub temu, da je prodaja Applovih pametnih ur upadla, kar bi naj bilo povezano ravno z jesensko nadgradnjo programske opreme, zadovoljstvo med uporabnik ne pada. Paradoksalno kajne? Švicarski proizvajalci ur prav tako poročajo o najhitrejšem padcu izvoza v prvi polovici leta 2016. Sedaj so vse oči uprte v Apple, ki za prihajajočo jesen pripravlja novo programsko opremo in morebitne novosti okrog dizajna, dodatno pa naj bi se izboljšala vzdržljivost baterije in na splošno celotna uporabniška izkušnja in to celo za 30%. Vse te obljube so prikovale potencialne kupce na “stand-by”, ki bi jeseni ob izpolnitvi teh obljub znal popustiti, kar pa zagotovo pomeni ponovno naraščanje prodaje.

Večina vsakdanjih uporabnikov Apple Watch pametne ure nosi uro vsak dan (14% cel dan, 73% jih uro sname med spanjem, 9% jo nosi večino dneva). 95% uporabnikov poroča, da je njihova ura ostala vsaj v dobrem, če ne celo v odličnem stanju. Vsi ti podatki, ob predpostavki, da bo novi OS 3 še izboljšal uporabniško izkušnjo, nakazujejo, da bi lahko bili priča novemu valu “Apple-manije”, le da bo tokrat šlo za pametne ure.

Vas zanima več iz te teme?
iOS operacijski sistem

Prijavi napako v članku