Računalništvo, telefonija
27.01.2015 12:42

Deli z drugimi:

Share

ZOTAC predstavil serijo grafičnih kartic GeForce GTX 960

Nova serija grafičnih kartic ZOTAC GeForce GTX 960 odpira vstop v virtualni svet z učinkovitejšim delovanjem, pri tem pa ostaja hladna in tiha.
ZOTAC predstavil serijo grafičnih kartic GeForce GTX 960
ZOTAC predstavil serijo grafičnih kartic GeForce GTX 960

ZOTAC International, vodilno inovacijsko podjetje in proizvajalec grafičnih kartic ter mini PC-jev, danes odpira pot v virtualni svet z novima karticama ZOTAC GeForce GTX 960 in ZOTAC GeForce GTX 960 AMP! Edition. Nova generacija grafičnih kartic je tiha in učinkovita; temelji na arhitekturi Maxwell proizvajalca Nvidia, ki je s tehnologijo podjetja ZOTAC še učinkovitejša in zmogljivejša.

»Prisluhnili smo kupcem in razvili izjemne izboljšave izvirne kartice, da bi jo približali uporabnikom, ki si želijo tišjega delovanja, ne da bi to vplivalo na zmogljivost pri igranju iger. Serija ZOTAC GeForce GTX 960 ponuja točno to,« pravi Tony Wong, izvršni direktor podjetja ZOTAC International.

Grafične kartice iz serije ZOTAC GTX 960 so kot nalašč za predane uporabnike, ki si želijo neverjetne izkušnje igranja iger z inovativnimi posebnostmi za piko na i. Arhitektura Maxwell omogoča nemoteno igranje iger, programska oprema pa podpira večjo grafično zanesljivost, celo ko gre za bogate teksture, medtem ko kartica pri delovanju porabi manj energije. Po zaslugi dodanega dvojnega ventilatorja tehnologije IceStorm (pri modelu ZOTAC GeForce GTX 960 AMP! Edition) in najsodobnejše tehnologije FREEZE – novega načina delovanja ventilatorja, ki ga je razvilo podjetje ZOTAC – te zmogljive grafične kartice odlikujeta moč in tišina.

Navdihujoča inovativna tehnologija FREEZE omogoča tišje delovanje zmogljivih videokartic in manjšo obrabo ventilatorskega sistema. Ko uporabnik ni sredi akcije, se ventilatorji ustavijo, uporabnik pa lahko uživa v tišini. Tehnologija FREEZE omogoča zmogljivo, tiho in učinkovito delovanje s pomočjo dobro načrtovane aerodinamike in z izkoriščanjem vseh pasivnih komponent za oddajanje toplote. Grafični procesor zato lahko deluje tiho, vendar brez omejitev, hkrati pa varčuje z energijo. Ko se temperatura grafičnega procesorja dvigne, se ventilator samodejno zažene, preostali čas pa miruje.

Grafično kartico je mogoče dodatno prirediti potrebam uporabnika, kar lahko storimo s pomočjo sistema FIRESTORM, orodja za prilagajanje, ki ga je razvilo podjetje ZOTAC. Izkoristite ves potencial kartice z le nekaj kliki in dosezite še večjo zmogljivost. Programska oprema FIRESTORM se redno posodablja, da je uporaba čim preprostejša, uporabniška izkušnja pa čim boljša. Najnovejša grafična kartica za predane uporabnike je prava izbira za vse, ki si želite intenzivnega vizualnega doživetja.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem PC H.AND d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri PC H.AND d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

pchand-logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem PC H.AND d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku