Igre
23.04.2021 16:00

Deli z drugimi:

Share

Zopet bomo kmetovali v Farming Simulator 22

Konec leta se na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S, PlayStation 4, Xbox One, Macintosh in Stadio vrača najboljša simulacija kmetovanja. Studio GIANTS Software je igro razvil in jo obenem tudi založil, kar zanje pomeni velik napredek.
Farming Simulator 22 nadaljuje z realistično simulacijo kmetovanja. Tokrat z novimi stroji, prizorišči in menjavo letnih časov.
Farming Simulator 22 nadaljuje z realistično simulacijo kmetovanja. Tokrat z novimi stroji, prizorišči in menjavo letnih časov.
  • Farming Simulator 22, ki ga bodo GIANTS založili sami, bo še večji in še boljši.
  • Nova prizorišča, znamke, stroji, odlike …
  • Kmetovanje v snegu, saj prihajajo letni časi!
  • Izboljšano delovanje in vzdušje ter živali.

Družini prijazna serija iger je znova naredila velik korak naprej. Farming Simulator 22 bo ponudil številne izboljšave in novosti, s čimer bo omogočil navidezno kmetovanje vsakemu nadobudnemu kmetovalcu, ne glede na starost ali poklic v resničnem življenju. Igrati bo mogoče samotarsko ali pa v družbi še sedmih igralcev na konzolah oziroma petnajstih na PC-ju, Macu in Stadii. Nove vrste pridelka, nova prizorišča, novi stroji in nove znamke so šele začetek. Poleg vsega bo v Farming Simulatorju 22 snežilo in menjavali se bodo letni časi. Studio GIANTS pa sploh še ni objavil vseh novosti!

Pluženje snega – in globinska simulacija kmetovanja!

Farming Simulator 22 bo na podlagi niza novosti ponudil še več globine in svobode. Dva nova prizorišča in prenovljeni alpski zemljevid Erlengrat poudarjajo različne vrste kmetovanja glede na letni čas.

Igra bo vsebovala več kot 400 strojev in orodij več kot stotih resničnih agrikulturnih proizvajalcev. Igralci se lahko nadejajo izboljšanega in izredno realističnega kmetovanja. A tudi novinci se bodo zlahka priučili vzgajanja rastlin, gojenja živine in gozdarstva.

Direktor podjetja GIANTS pravi: »Rastemo skupaj s svojimi igrami in Farming Simulator 22 bo pravi preobrat v seriji, saj tokrat sami nadzorujemo, kaj se dogaja z našim izdelkom.«

Vedno zanimivejši kmetovalski svetovi

Farming Simulator 22 teče v pogonu GIANTS Engine 9 in prinaša številne tehnološke izboljšave, kot sta bolj realistično vedenje umetne inteligence ter bogatejši svet, ki še bolj posrka igralca vase. Zvok traktorja je zaradi izboljšanega pretikanja in ropotanja veliko bolj realističen kot prej.

Igra v okolju Windows prinaša podporo DirectX-u 12, na vseh platformah pa pretakanje tekstur, optimizacijo večnitnosti, boljšo okluzijo in temporalno glajenje robov. S tem nastanejo temelji za še boljše modifikacije.

Več podatkov najdete na uradni strani Farming Simulatorja in v predelu za tisk spletne strani založnika GIANTS.

Vas zanima več iz te teme?
napovedi iger Farming Simulator 22

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem COLBY d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri COLBY d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Colby

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem COLBY d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku